Zoeken
Onze Uitgevers
Rosanne Zijerveld-Bader
Nick van Baaren
Marlon de Jager-Wessel

Jeichien Plantema, eigenaar van Perfect Events. Geniet van mooie concepten en blije klanten. Werkt graag samen met creatieve partners die anders kunnen denken. Partner van de liefste, Michiel, en trotse moeder van twee prachtige mannetjes, Simon van negen en Floris van zes jaar. Houdt van koken, lezen, reizen en onderzoeken.
0306364729 | jeichien@perfectevents.nl

Wat een jaar

15 oktober 2021 | 2 minuten lezen

Vallen en weer opstaan, knieën afkloppen en het beste maken van deze tijd. Dat is mijn manier en het is de beste drive om focus te houden en naar de toekomst te kijken. 

Kent u dat gevoel? Je rijdt in een auto, in de zesde versnelling, maar dan moet je een noodstop maken… Dan start je weer rustig op en even later zoef je weer in die zesde versnelling. Dan opeens weer een noodstop. Zo voelt het nu even voor mij.

In onze evenementenbranche is het erg onrustig: partners/leveranciers bestaan niet meer; de rek begint eruit te raken (voor sommigen een understatement). Het extra geregel is geen probleem, maar ook in je koppie doet het wat met je. 

‘Vallen en opstaan, knieën afkloppen en het beste maken van deze tijd’

Ik hou mij deze maanden bezig met digitale eindejaarsevents, of live in de beste creatieve vorm. Ik maak nieuwe plannen voor 2022 met het “Perfect Events model” dat ik nog verder moet finetunen, dus ik heb de blik op de toekomst zoals het een ondernemer betaamt.

Ik ga zeker ook genieten van mijn lieve familie en vrienden en laat
alles wat ik heb geleerd deze periode, want dat is zeker een mooie bijvangst, bezinken en ga dit gebruiken voor het stevige fundament van Perfect Events.

Ik wens u, uw familie en medewerkers geweldig mooie feestdagen en een inspirerend en gezond 2022 en ik hoop dat u aan mij denkt als u elkaar weer in verbinding wilt brengen!

Horeca & RecreatieEventsLopikerwaard