fbpx
Zoeken
Onze Uitgevers
Rosanne Zijerveld-Bader
Nick van Baaren
Max Brandt
Wie wordt Leusdens Ondernemer 2023?
1 februari 2023 | 3 minuten lezen

Ook dit jaar wordt tijdens het Ondernemerscongres de winnaar van de Ondernemersprijs Leusden bekendgemaakt. De winnaar ontvangt naast eeuwige roem een duurzaamheidstraject ter waarde van € 3000,-. Dat kan bestaan uit advisering en begeleiding bij verdere verduurzaming en/of (een bijdrage aan) concrete maatregelen.

Duurzame, succesvolle groei is het thema van de Ondernemersprijs 2023. Duurzaam kan daarbij betrekking hebben op de aandacht voor milieu en klimaat, maar ook op continuïteit. En groei kan betrekking hebben op omzet en aantal medewerkers, maar ook op innovatieve producten of diensten in bestaande of nieuwe markten. De volgende criteria worden gehanteerd: groei met economische vitaliteit, soliditeit en continuïteit onderneming, reputatie/goede naam en faam & hart voor duurzaam/circulair ondernemen.

Vakjury

Een onafhankelijke vakjury, bestaande uit het bestuur van de Stichting Stimuleringsprijs voor Ondernemers, beoordeelt de inzendingen en zal de prijswinnaar kiezen. Deze vakjury bestaat uit Albert Dragt (voorzitter), Alexandra Kolkman (wethouder EZ), Yvette van der Willik, Nils Zelle en Stan van den Wildenberg. Na een eerste selectie uit alle genomineerden wordt een aantal bedrijven bezocht en door de jury verder beoordeeld op de criteria voor de prijs.

Tot 1 maart kunnen bedrijven worden genomineerd. Kent u of bent u een Leusdens bedrijf (profit of non profit) dat zich onderscheidt in duurzame, succesvolle groei en aan de criteria voldoet? Stuur een mail met motivatie naar ondernemersprijsleusden@gmail.com.

Op 17 april wordt duidelijk wie de opvolger van Succlean wordt, want dan wordt De Ondernemersprijs uitgereikt tijdens het Ondernemerscongres 2023. De prijs is beschikbaar gesteld door Rabobank Amersfoort Eemland.

Eemvallei