Wie is 
jouw parel?

Helaas de stembus is gesloten!

WP_GoudenParelWoerden

Wilfred
Pijnacker

WP Koffie en Thee

Wat is een organisatie zonder koffie? Voor menig ondernemer is het misschien wel het belangrijkste ingrediënt om de dag goed door te komen. Wilfred Pijnacker van WP koffie en Thee speelt daar maar wat graag op in. Regelmatig horen we in de regio: ‘Wilfred zie je altijd’ en ‘Weer lekkere koffie van Wilfred!’. Zijn inzet werpt duidelijk zijn vruchten af, want WP opent ook een vestiging in het Oosten van het land. De koffie stroomt kortom nog net niet door Wilfreds aderen. Dat de goedlachse koffieman een persoonlijke behandeling prettig vindt is ook te zien tijdens onze bijeenkomsten. Hij kan met iedereen wel een praatje maken. ‘WP Koffie en Thee is nog steeds redelijk klein en daar ligt onze kracht.’ Wilfred, je bedrijf is dan wellicht klein, maar het wordt groots gewaardeerd door je collega-ondernemers. Dit maakten zij wel duidelijk met de vele nominaties voor de Gouden Parel.

BRN_GoudenParelWoerden.png

Nico Langhout & Bonne René van Ringelesteijn

BRN Brandbeveiliging

We vragen ons wel eens af hoe het precies gegaan is, de start van BRN. Zaten goede vrienden en brandweermannen Nico en Bonne René samen in de brandweerwagen en dachten ze, na een BHV training: ‘Dit kunnen wij ook, en misschien wel beter?’ Anno 2019, vijf jaar later, mag duidelijk zijn dat BRN een serieuze speler is in de (brand-)veiligheid. Er is in Woerden haast geen brandblusser te vinden waar het BRN-logo níet op staat en ook het team groeit explosief. ‘Benaderbaar’, ‘proactief’ en ‘buiten de kaders denkend’ zijn omschrijvingen die we op het hoofdkwartier van OnderNamen vaak hoorden als het over BRN ging. Het mag duidelijk zijn: het team van BRN is on fire!

Kameryck_GoudenParelWoerden.png

Mark Haagen &
Hans Voorn

Buitenplaats Kameryck

Engelengeduld, en volhardend zijn. Buitenplaats Kameryck heeft een flinke verbouwing ondergaan en dit ging niet zonder slag of stoot. Maar liefst vijf jaar heeft de verbouwing stilgestaan. Het duo werd tot drie keer toe bij de Raad van State op het matje geroepen en eigenlijk wisten ze niet of het ooit wel goed zou komen. Toch hielden Mark Haagen en Hans Voorn vast aan hun droom om van Kameryck dé evenementenlocatie van Midden-Nederland maken. ‘We hebben nu alles in huis om de zakelijke én particuliere markt het hele jaar rond een fantastische beleving te bieden.’ En dit is niet ongezien gebleven! Het was een lange weg, maar heren: het is een ‘parel’ van een locatie geworden.