Wie is jouw gouden parel van utrecht?

Er kan 1 stem per persoon uitgebracht worden.
– 40% wordt bepaald door stemmen van een vakjury, bestaande uit oud-parelwinnaars
– 40% wordt bepaald door stemmen van leden van OnderNamen
– 20% wordt bepaald door de populariteitsstemmen (buren, vrienden, collega’s, familie en kennissen)

ondernamen-gouden-parel-ceasar-groep

Hans van der Kooij

Caesar Groep

25 jaar geleden startte Hans van der Kooij Caesar Groep; een technologiebedrijf. Wie echter bij Caesar Groep binnenloopt of kennismaakt met één van de vele medewerkers, komt er al snel achter dat dit niet een standaard technologiebedrijf is. Het zogenoemde ‘Caesariaanse DNA’ is voelbaar, van de receptioniste tot aan de interieurverzorgster: Caesar Groep voelt als thuiskomen. Voor het bouwen aan dit DNA, aan deze organisatie, nemen veel ondernemers hun pet af; dat bleek wel tijdens de nominatieronde!

ondernamen-gouden-parel-ddm

Theo Velis

DDM Demontage

Theo Velis is een ondernemer die, een kleine dertig jaar geleden, letterlijk met een schep in zijn handen is begonnen. ‘Niet lullen, maar poetsen’ (of slopen) en ‘kan niet, bestaat niet’, dat zijn kreten die de immer opgewekte Theo het beste zouden omschrijven. Door hard werken en een ijzersterk team mag DDM zich inmiddels een speler van wereldformaat noemen, met klussen van België tot aan Dubai. Dat hard werken beloond wordt, blijkt ook wel, want Theo werd in de regio veelvuldig genoemd als potentiële Gouden Parel.

ondernamen-gouden-parel-rutges

Dennis Rutges

Rutges Vernieuwt

Dennis Rutges staat alweer als vierde generatie aan het roer van Rutges Vernieuwt. Zijn doel? Zorgen voor toekomstbestendigheid, voor zowel de woningen en gebouwen die Rutges Vernieuwt beheert als voor het bedrijf zelf. Zo is het kantoor van Rutges Vernieuwt energieneutraal (0 op de meter) en opende dit jaar een tweede vestiging in Amsterdam. Tijdens een jubileumweekend blijkt dat Dennis ook nog eens niet onverdienstelijk drumt; een veelzijdig man! Of zijn naam straks na het tromgeroffel genoemd wordt als de Gouden Parel Utrecht 2019? Dat weten we in december.

Wie is jouw gouden parel van lekstroom?

Er kan 1 stem per persoon uitgebracht worden.
– 40% wordt bepaald door stemmen van een vakjury, bestaande uit oud-parelwinnaars
– 40% wordt bepaald door stemmen van leden van OnderNamen
– 20% wordt bepaald door de populariteitsstemmen (buren, vrienden, collega’s, familie en kennissen)

ondernamen-gouden-parel-epc

Jeffrey Gruters

EPC

Wat eerst een copyshop in Nieuwegein was, groeide in de loop der jaren uit tot een landelijk opererende totaalleverancier in de grafische dienstverlening. Met een grote verhuizing binnen Nieuwegein die afgelopen september afgerond is én de verhuizing van de tweede locatie naar Nieuwegein, is Jeffrey Gruters klaar voor de toekomst! Mooie ontwikkelingen die helemaal passen bij het uitgangspunt van EPC: blijven doorgroeien, zonder de traditionele waarden uit het oog te verliezen. ‘De klant staat voorop in alles wat we doen!’

ondernamen-gouden-parel-bouwbedrijf-van-rijn

Wim & John van Rijn

Bouwbedrijf Van Rijn

Inmiddels ruim drie jaar geleden nam John van Rijn het stokje over van zijn vader Wim en afgelopen januari is deze overgang dan echt definitief gemaakt. Beide heren hebben zowel Bouwbedrijf Van Rijn, Installatietechniek Rijnhuis en Grijs naar Groen BV grootgebracht. Met Bouwbedrijf Van Rijn probeert John op eigen wijze uniek en vooruitstrevend te blijven. Met ongeveer honderd vakmensen in dienst beseft John dat Wim iets fantastisch heeft opgebouwd en dat John het met het team kan voortzetten! Deze nominatie is dan ook de kroon op het werk. John weet wat hem te doen staat: bijblijven en voorbereid zijn op een duurzame toekomst.

ondernamen-gouden-parel-jacomij

Erik van den Heuvel

Jacomij

In vijftig jaar van 70m2 naar 70.000m2: het Jacomij van Erik van den Heuvel is in de loop der tijd explosief gegroeid. Al jarenlang is het bedrijf dé specialist in de hoogwaardige verwerking en recycling van non-ferro metalen, edelmetalen, katalysatoren en AEEA. Eind 2019 is er bij Jacomij dan ook genoeg te vieren: samen met alle partners van over de hele wereld, werd er volop geproost op het vijftigjarige bestaan van Jacomij. De nominatie voor de Gouden Parel is dan ook de kers op de taart. Erik weet na een paar hectische jaren nog steeds een stevige positie te behouden, samen met zijn mooie club van vijftig medewerkers.

Wie is jouw gouden parel van amersfoort?

Er kan 1 stem per persoon uitgebracht worden.
– 40% wordt bepaald door stemmen van een vakjury, bestaande uit oud-parelwinnaars
– 40% wordt bepaald door stemmen van leden van OnderNamen
– 20% wordt bepaald door de populariteitsstemmen (buren, vrienden, collega’s, familie en kennissen)

ondernamen-gouden-parel-afas

Bas
van der Veldt

AFAS Software

AFAS, het door Ton van der Veldt en Piet Mars opgerichte familiebedrijf uit Leusden, wordt sinds 2009 bestuurd door CEO Bas van der Veldt. Bas begon bij AFAS als productmanager en groeide daarna uit tot algemeen directeur. AFAS ontwikkelt software voor zowel de consumentenmarkt als de zakelijke markt. De belangrijkste missie is om dit op een maatschappelijk verantwoorde manier te realiseren, waarbij klanten, medewerkers én het milieu centraal staan. Met het gloednieuwe, innovatieve pand in aantocht, is dit bedrijf absoluut terecht genomineerd!

ondernamen-gouden-parel-bergpaviljoen

Theo Slotboom &
Ed van den Bor

Bergpaviljoen
Bistronomique & Bar

Het Bergpaviljoen, aan de rand van het bos en bovenop een heuvel, is één van de meest herkenbare restaurants in het Amersfoortse. Theo en Ed verzorgen dagelijks heerlijke gerechten met als basis de klassieke Franse keuken en verschillende invloeden vanuit de hele wereld. Het menu is eerlijk, zonder opsmuk, creatief en van hoog gastronomisch niveau, wat menig OnderNamen-lid al vaak geproefd heeft. De tomeloze inzet, het enthousiasme én de gastronomische expertise van de heren heeft geresulteerd tot de nominatie van de Gouden Parel.

ondernamen-gouden-parel-vanmac

Leo
van Loen

Vanmac BV

Leo van Loen is het gezicht van Vanmac, de leverancier van alle topmerken machines voor het onderhouden en exploiteren van graszodenkwekerijen. Op hun locatie in Amersfoort worden machines ontworpen en gemaakt, om vervolgens wereldwijd verkocht te worden! Samen met zijn team van specialisten zorgt Leo ervoor dat er wekelijks de meest innovatieve landbouwmachines de deur uitgaan.

Wie is jouw gouden parel van Lopikerwaard?

Er kan 1 stem per persoon uitgebracht worden.
– 40% wordt bepaald door stemmen van een vakjury, bestaande uit oud-parelwinnaars
– 40% wordt bepaald door stemmen van leden van OnderNamen
– 20% wordt bepaald door de populariteitsstemmen (buren, vrienden, collega’s, familie en kennissen)

ondernamen-gouden-parel-gpi

Fred Boere en Arno Rodenburg

Gpi Tanks & Process Equipment

Beiden zijn gestart als medewerkers op de werkvloer en zijn doorgegroeid naar een CEO en COO functie binnen Gpi Tanks & Process Equipment uit Lopik. Zij ontwikkelden zich binnen het groeiende bedrijf en hebben met hun brede kennis en deskundigheid als directie Gpi verder uitgebouwd tot een sterk groeiend kwaliteitsbedrijf. Hun inzet, lef en doorzettingsvermogen wordt door veel ondernemers uit de regio gewaardeerd. Fred en Arno, van harte gefeliciteerd met jullie nominatie!

ondernamen-gouden-parel-terberg

George
Terberg

Royal Terberg Group

George Terberg, één van de huidige directieleden treedt op als voorzitter van de raad van bestuur van de Terberg Group. Onder zijn leiding is vooral de diversificatie van de business en de internationale uitbouw tot stand gekomen. Met de vierde generatie aan de leiding en de betrokkenheid en participatie van de vijfde generatie is het familiebedrijf klaar voor de toekomst. In 1869 startte overgrootvader Johannes Bernard Terberg in Benschop een dorpssmederij. In 1973 leverde Terberg Benschop zijn eerste terminaltrekker af in de haven van Rotterdam. Vanaf die periode ontwikkelde de Royal Terberg Group zich verder. Ze zijn een  specialist in het bedenken van oplossingen voor de automotive industrie wereldwijd. Van harte gefeliciteerd met deze nominatie!

ondernamen-gouden-parel-blr-bimon

Jan Paul en Wim Birkhoff

BLR-Bimon

Jan Paul en Wim zijn dé gezichten van BLR-Bimon en de waardige opvolgers van hun vader. Hun missie is vanaf dag één duidelijk: zorgen dat BLR-Bimon op alle fronten meetelt. Van kinds af aan hielpen zij mee in het bedrijf en na hun studies aan de HTS zijn zij steeds meer in het bedrijf mee gaan werken. Vanaf 2006 staan zij aan het roer van het familiebedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in alles wat te maken heeft met binnenklimaat. Een welverdiende nominatie voor deze twee!

MOgelijk gemaakt door Rabobank Utrechtse Waarden

WOERDEN