Zoeken
Onze Uitgevers
Rosanne Zijerveld-Bader
Nick van Baaren
Marlon de Jager-Wessel
WINTERFABRIQUE KEERT TERUG IN UTRECHT
9 december 2021 | 1 minuten lezen

Winterfabrique is terug! Van 18 december t/m 16 januari 2022 kunnen liefhebbers de ijzers uit het vet halen en met vrienden, familie, collega’s en kids heel veel ijspret op de schaats- en curlingbanen van de Winterfabrique beleven.

Na de positieve reacties van vorig jaar besloten organisatoren Kartfabrique en Ice-World om opnieuw samen te werken. Ze vertellen: ‘Vorig jaar hebben veel mensen de feestdagen niet kunnen vieren zoals ze graag wilden. Vanwege de aangescherpte coronamaatregelen wordt er ook nu weer enorm veel gecanceld. Daarom zijn wij gaan kijken naar wat er wel kan, zodat jong en oud dit jaar wel samen onvergetelijke momenten kunnen beleven.’

Het resultaat? Een outdoor schaatsbaan van duizend vierkante meter en zes curlingbanen. Oftewel: heel veel ijspret! Glij als een pro over de baan, warm op met glühwein, veeg je een ongeluk tijdens de curling competitie en geniet samen van een oer-Hollands stamppotbuffet terwijl de kerstmuziek uit de speakers schalt. Alle ingrediënten om samen het jaar af te sluiten of 2022 goed in te luiden zijn aanwezig.

Bij de Winterfabrique kun je kiezen voor een passende deal of compleet arrangement. Je boekt vooraf een tijdslot en de activiteiten zijn ingericht volgens de geldende coronamaatregelen. De openingstijden zijn op dit moment 10:00 – 17:00, maar kunnen afhankelijk van nieuwe maatregelen nog veranderen.

OntwikkelingenHoreca & RecreatieRecreatieUtrecht