Zoeken
Onze Uitgevers
Rosanne Zijerveld-Bader
Nick van Baaren
Marlon de Jager-Wessel
WOERDENSE BEDRIJVEN ÉN RENÉ VAN DER GIJP REALISEREN SPELERSBUS G-TEAM VEP
16 september 2021 | 1 minuten lezen

Op donderdag 9 september hadden Accensys, Alert Consultancy, Brownies&downieS, DisplayDigitaal, GoedSign, Ivendi, MyMarCom en VKP Beveiligingstechniek een grote verrassing voor het G-team van voetbalvereniging VEP: hun eigen spelersbus! Dankzij de bus kunnen de G-teams (voetballers met een beperking) vanaf nu met hun eigen bus naar uitwedstrijden.

Sportwethouder Arjan Noordhoek was ook aanwezig bij de onthulling, en sprak de spelers kort toe. Als een waar persmoment, met fotografen en journalisten, mocht een aantal spelers het doek van de bus trekken en werd de bus onthuld. Door een samenwerking met Kind & Co wordt de bus doordeweeks gebruikt voor het vervoer van kinderen, en in het weekend kunnen de spelers van de verschillende G-teams van VEP ermee naar hun uitwedstrijden. ‘Een mooi MVO initiatief van meerdere Woerdense ondernemingen!’, aldus Robert van Oostwaard van VEP.

Tot de sponsoren van de spelersbus behoort ook René van der Gijp, die met de opbrengst van het voorspellen van voetbaluitslagen in 2019 geld verdiende voor een door henzelf gekozen doel. Van der Gijp koos voor de G-spelers van VEP, hij won met maar liefst €2.866,-.

OntwikkelingenSamenwerkingCommunicatie & MediaMarketingWoerden