Zoeken
Onze Uitgevers
Rosanne Zijerveld-Bader
Nick van Baaren
Marlon de Jager-Wessel
WOERDENSE WANDELWEEK START OP 4 JUNI
20 mei 2021 | 1 minuten lezen

De 24 uur van Woerden – een jaarlijks terugkerend wandelevent waarbij geld in wordt gezameld voor het Inloophuis ‘Leven met kanker’– organiseert van vrijdag 4 juni tot en met zondag 13 juni de Woerdense Wandelroute. Geheel coronaproof en uiterst vrijblijvend. Deelnemers laten zich sponseren of doneren zelf geld voor het Inloophuis “Leven met kanker”.

‘Loop wanneer je wilt, zo vaak je wilt, zo ver als je wilt en met wie je wilt’, stimu­leert de organisatie. ‘Ontdek mooie plekjes in Woerden en omstreken en laat het Inloophuis leven. Doe het met vrienden, of met collega’s. Bedrijven stimuleren natuurlijk al langer ­om hun medewerkers vaker een ommetje te laten maken; nu kunnen ze daar een goed doel aan verbinden.’ De wandelroute is uitgestippeld op basis van 24 knooppunten door de gehele omgeving van Woerden lopen en er zijn diverse themaroutes. ‘We hebben de Fakkeltocht langs het water, de Heldenronde-route en een Mindfulnessrondje. Maar freewalken kan natuurlijk ook.’ Een wandeling uitkiezen kan via de website, of door de limited edition van de Woerdense WandelWeek Routegids aan te schaffen. ‘Dat kan voor vijf euro of meer bij de VVV op de Emmakade, Keurslagerij van Kesteren, of in het Inloophuis op de Wilhelminaweg. We stimuleren iedereen om tijdens de wandeling zoveel mogelijk foto’s te delen op de socials en natuurlijk om te doneren!’

Check www.wandelweekwoerden.nl voor meer informatie en de routes. Alle opbrengsten rondom het evenement gaan volledig naar het Inloophuis.

OntwikkelingenHoreca & RecreatieEventsWoerden