Quote_teken_links

WSP REGIO AMERSFOORT
REIKT EERSTE KEURMERK INCLUSIEF WERKGEVER UIT

Op 14 november heeft het WerkgeversServicepunt (WSP) regio Amersfoort voor de eerste keer het keurmerk Inclusief Werkgever uitgereikt, en wel aan Kringloopcentrum Amersfoort – Leusden. Werkgevers die laten zien dat zij een inclusieve ondernemer zijn, bijvoorbeeld door het aannemen van werkzoekenden met afstand tot de arbeidsmarkt, ontvangen het keurmerk Inclusief Werkgever. Mieke Bleij en Maaike Landheer van Kringloopcentrum Amersfoort-Leusden ontvingen het keurmerk uit handen van accountmanager Jeannet Bijker.

Kringloopcentrum Amersfoort-Leusden biedt een kans aan mensen die weer aan het werk willen gaan; naast betaalde krachten werken ook vrijwilligers bij het centrum. Daarnaast biedt het centrum re-integratietrajecten aan en wordt, binnen het project Kansjaar, samen met het WSP regio Amersfoort, hulp geboden aan werkzoekenden bij het vinden van een betaalde baan.

Het Kringloopcentrum is ambassadeur van de campagne Werkgevers met een groot hart; met deze campagne wil het WSP werkgevers aansporen om bij het zoeken naar passende medewerkers ook eens vaker te denken aan mensen met wat meer afstand tot de arbeidsmarkt.