Zoeken
Onze Uitgevers
Rosanne Zijerveld-Bader
Nick van Baaren
Marlon de Jager-Wessel
WSP TREKT EROP UIT
23 november 2020 | 1 minuten lezen

WSP uit Amersfoort is met een oude volkswagenbus de regio ingetrokken om werkgevers te bezoeken. Dit was een groot succes en heeft veel nieuwe contacten en vacatures opgeleverd. Op industrieterreinen in de gehele arbeidsmarktregio bezochten accountmanagers bedrijven in de omgeving om meer te vertellen over de dienstverlening van het WSP. Ook kwamen enkele werkgevers naar de bus toe.

In totaal zijn tijdens de bustour 56 werkgevers bezocht waarmee vooraf een afspraak was gemaakt. Vijf werkgevers hebben de bus bezocht; bij 130 bedrijven hebben de accountmanagers een collega van personeelszaken gesproken en er is bij 139 bedrijven een folderpakket afgegeven. In totaal hebben 47 bedrijven één of meerdere vacatures gemeld tijdens deze bezoeken. De werkgevers vonden het prettig en nuttig om kennis te maken met het WSP. De eerste vacatures zijn inmiddels door het VSP vervuld.

De manier waarop sprak aan. Zo schrijft een HR Medewerker van Humanitas die de bus bezocht: ‘Eerlijk is eerlijk, het is de rode oldtimer VW bus die het deed. En er staat al heel lang het werven van een klussenman op mijn to-do lijstje. Vanmiddag naar het WSP gegaan die op tour was met de rode VW bus en Woudenberg aandeed.

EventsRecreatieTransport & AutobrancheTransportAmersfoort