Quote_teken_links

YOUMEET BESTAAT 10 JAAR

Volgend jaar is het alweer 10 jaar geleden dat YNNO, adviesbureau in het nieuwe werken, de deuren van vergaderconcept Youmeet opende. Al bijna 10 jaar draait Youmeet vanuit Creative Valley in Papendorp, Utrecht. Nu het jubileumjaar nadert, is het tijd voor vernieuwing! ‘De succesformule van onze vijf vergaderruimten blijft natuurlijk behouden’, aldus Jasper Visser van Youmeet.  ‘Wel gaan we de gehele vloer renoveren en weer voorzien van de meest innovatieve snufjes op het gebied van presenteren, brainstormen, ontwerpen en vergaderen.’

Ook het kantoorconcept Youwork zal een renovatieslag ondergaan, waarbij ook het concept behouden blijft en de herkenbare flexwerkplekken, focuswerkplekken en samenwerkplekken weer terug te vinden zullen zijn in de nieuwe werkomgeving.

Vanwege de verbouwing zal Youmeet haar deuren vanaf maandag 16 december voor een periode van drie weken sluiten, om in de tweede week van het nieuwe jaar weer te openen. In de tussentijd houdt het team van Youmeet ons op de hoogte via hun LinkedIn-pagina.