Quote_teken_links

ZEEUW & ZEEUW
NEEMT SCHAKEL AUTOGROEP OVER

Zeeuw & Zeeuw en Schakel Autogroep hebben 14 januari bekend gemaakt dat zij overeenstemming hebben bereikt over een overname van Schakel Autogroep door Zeeuw & Zeeuw. De overname behelst totaal zes Ford-vestigingen in Utrecht, Nieuwegein, Woerden, Schoonhoven en Krimpen a/d IJssel, Schakel Verzekeringen en Schakel Autolease.

Alle honderd medewerkers van Schakel Auto zullen daarmee in dienst treden bij Zeeuw & Zeeuw. De gehele Ford-activiteit van Zeeuw & Zeeuw zal onder de leiding van Max van den Boogaard gaan plaatsvinden. ‘Zeeuw & Zeeuw en Schakel zijn familiebedrijven waar klantbeleving hoog in het vaandel staat. Uiteindelijk gaan wij met deze schaalvergroting een verdere professionaliseringsslag maken binnen ons prachtige bedrijf’, aldus de trotse CEO van Zeeuw & Zeeuw, Jan Hofstede.

De Schakel Autogroep is een familiebedrijf met een lange historie. De huidige directeur en eigenaar Alex Schakel is de derde generatie van een familie die al bijna honderd jaar Ford-dealer is. Wat ooit begon in Schoonhoven als fietsenmaker is onder zijn leiding uitgegroeid tot een compleet bedrijf met zes vestigingen. Alex Schakel: ‘Mijn zoon en dochter hebben andere ambities en met de overname door Zeeuw & Zeeuw is ons bedrijf verzekerd van een mooie toekomst.’

Zeeuw & Zeeuw is een dealergroep vertegenwoordigt in de Randstad met merken als Renault, Dacia, Kia, Ford, Mitsubishi en Nissan. Met 450 medewerkers binnen de 27 vestigingen behoort zij tot de top tien Automotive dealerbedrijven van Nederland. Zeeuw & Zeeuw biedt een compleet aanbod aan mobiliteitsdiensten zoals onderhoud en garantie, autoverhuur, verzekeringen, een eigen leasetak en een schadeherstelbedrijf.

Fotobijschrift: Vlnr: Max van den Boogaard, Jan Hofstede (beiden Zeeuw&Zeeuw) en Alex Schakel van Schakel Autogroep. (Foto: Zeeuw & Zeeuw)