fbpx
Zoeken
Onze Uitgevers
Rosanne Zijerveld-Bader
Nick van Baaren
Marlon de Jager-Wessel
Max Brandt
Zonnige twaalfde editie Utrechtse Haringparty
23 juni 2022 | 2 minuten lezen

De twaalfde editie van de Utrechtse Haringparty was weer een succes! De formule met de Hollandse Nieuwe, de zon en de hoge dosis gezelligheid werkte weer verbindend voor de Utrechtse ondernemers.

Traditiegetrouw is Restaurant Zuiver in Utrecht het decor voor de Utrechtse Haringparty, het netwerkevent voor Utrechtse sponsoren, partners en genodigde ondernemers. Na twee jaar was het goed merkbaar dat men weer enthousiast was elkaar te zien. De vaste en nieuwe club van partners met hun gasten waren de keurmeesters van de verse haring en die beviel hen zichtbaar.

De Utrechtse Haringparty werd dit jaar officieel geopend door directeur Economic Board Utrecht Michiel Dijkman. De gasten werden zonnig onthaald met een glaasje bubbels op het terras van Restaurant Zuiver. Na het officiële gedeelte stond de Utrechtse Haringparty in het teken van netwerken en verbinden onder het genot van de verse Hollandse Nieuwe, culinaire hapjes en verfrissende drankjes.

Medeorganisator Marco Peek (Brothers Horeca Groep) keek met een glimlach terug op deze editie. ‘Het was weer een editie voor in de boeken. Om deze ondernemersclub weer bij elkaar te zien hoeven we gelukkig geen jaar te wachten. De winterse equivalent, de Utrechtse Kerstborrel staat eind dit jaar weer gepland.’

Utrecht