fbpx
Zoeken
Onze Uitgevers
Rosanne Zijerveld-Bader
Nick van Baaren
Max Brandt
Eenmaal, Andermaal

Sinds december 2019 zet OnderNamen zich, in samenwerking met W3 Wijnen, in voor de stichting Vrienden UMC/WKZ. Middels een ruilactie, waarbij ondernemers uit de provincie producten en/of diensten met elkaar ruilen, hopen we op de eerstvolgende opening van het nieuwe zakenseizoen (september 2022) een prachtig item te kunnen veilen. De volledige opbrengst van de veiling komt ten goede aan camerafaciliteiten op de Intensive Care van het Wilhelmina Kinderziekenhuis.

Vanwege corona is de actie een poos gepauzeerd, maar eind oktober is de actie nieuw leven in geblazen en inmiddels wordt er weer volop aandacht gevraagd voor de kinderen op de nieuwe IC van het Wilhelmina Kinderziekenhuis. Jaarlijks komen er zo’n 1.100 ernstig zieke kinderen en 600 baby’s die te vroeg, ziek of veel te klein geboren worden op de Intensive Case van het Wilhelmina Kinderziekenhuis terecht. Deze kinderen hebben 24 uur per dag zeer intensieve zorg nodig en vechten vaak om te overleven. Om de ouders de mogelijkheid te geven om 24/7 contact te houden met hun ouders, wil het WKZ bij ieder IC-bedje een camerafaciliteit creëren. Hiermee kunnen ouders, als ze zich even terugtrekken in de ouderlounge of naar huis gaan, via hun smartphone volgen hoe het met hun kind gaat. Op de IC voor baby’s wordt de camera zelfs in het bedje geplaatst. Een uitkomst, want hier liggen baby’s in een couveuse met een doek erover. Met de camera is voor zowel de verpleging als de ouders te zien wanneer het kindje wakker is en dus verzorgd kan worden.

Om de 51 camera’s aan te schaffen, is nog veel geld nodig. Om die reden is de ‘Eenmaal, andermaal’ actie weer nieuw leven ingeblazen en hopen we bij de opening van het zakenseizoen 2022/2023 een prachtig item te veilen en een hoop geld op te halen voor de camera’s op de IC van het WKZ.

Ondernemers Ralph Voet (Ralph Voet | Projecten met aandacht), Cees Rodenburg (Cero Invest), Christiaan Driessen (Driessen Food), Bart Blikman (Carlton President Hotel & Golfclub de Haar) en Rolf Hopman (Hopman Kersten) deden al mee. Het meest actuele ruilitem is een volledig verzorgd vergaderarrangement voor 30 personen bij Postillion Hotel Bunnik! Wil je hier gebruik van maken, in ruil voor iets anders? Neem dan contact met ons op via info@ondernamen.nl!

🎥 Bekijk de video

 

Ook meedoen?
LAAT DAN HIERONDER UW GEGEVENS ACHTER EN WE NEMEN CONTACT MET U OP:

*Door uw gegevens achter te laten, geeft u OnderNamen toestemming om contact met u op te nemen voor ‘Eenmaal, andermaal!’. Uw gegevens zullen vanzelfsprekend niet aan derden worden verstrekt. Voor meer informatie: privacy statement.

IN ACTIE VOOR