fbpx
Zoeken
Onze Uitgevers
Rosanne Zijerveld-Bader
Nick van Baaren
Max Brandt
Onze businessclubs

Bij OnderNamen draait het natuurlijk om ondernemen, maar vooral ook om de ondernemers zelf. Wij brengen onze leden met elkaar in contact, zodat zij elkaar kunnen inspireren en helpen waar dat kan.

Onze regio’s
hier zijn we actief

Wij zijn actief in maar liefst vijf regio’s in de provincie Utrecht. Met magazines vol ondernemersverhalen en inspirerende netwerkbijeenkomsten vormt ondernamen hét zakelijke platform voor Midden-Nederland.

 

NETWERK

Over onze events

De kwaliteit van ons netwerk bewaken we door voornamelijk eindbeslissers toe te laten tot onze businessclub. Tijdens onze evenementen lanceren we het nieuwste magazine, is er een korte presentatie en maken we ruimte voor het netwerken. Dit doen we bij een inspirerend bedrijf in de regio, of bij een fijne leisure locatie. Natuurlijk zorgen wij altijd voor goed eten en een fijne borrel.

IK WIL LID WORDEN
IK WIL LID WORDEN
De winterbijeenkomsten in 2023
Elk kwartaal zijn we bij een bedrijf in de regio te gast om elkaar te ontmoeten.
Bekijk hier de foto’s

SUCCESVERHALEN

Regionale matches

 

Binnen ons netwerk komt het meer dan eens voor dat twee leden een samenwerking met elkaar aangaan, of elkaar op een andere manier verder helpen. Wij stimuleren het maken van dit soort mooie matches natuurlijk zoveel mogelijk. Dat kan soms op een bijeenkomst, maar ook door letterlijk aan leden te vragen welke andere ondernemer ze zouden willen ontmoeten. Dat laatste hebben we binnen OnderNamen in een concept gegoten: MatchMaker. Meedoen? Check de mogelijkheden rondom de lidmaatschappen!

social media
NOOIT MEER IETS MISSEN?

Volg OnderNamen via één van onze social kanalen!

Contactgegevens
ZIT JE NOG VOL
MET VRAGEN?

Ons salesteam weet alles:

Harriët Immerzeel
Louisa Kaas