Zoeken
Onze Uitgevers
Rosanne Zijerveld-Bader
Nick van Baaren
Marlon de Jager-Wessel

AEGIR-Marine uitgeroepen tot World-class Workplace 2022
4 april 2022 | 2 minuten lezen

AEGIR-Marine en Effectory met groot genoegen bekend dat AEGIR-Marine is uitgeroepen tot World-class Workplace 2022, een onderscheiding voor uitstekend werkgeverschap. AEGIR-Marine is een organisatie waar veel in het werk wordt gesteld om de bevlogenheid onder huidige en toekomstige medewerkers te behouden en vergroten, deze titel onderschrijft hun inzet.

Om de titel van World-class Workplace 2022 te verdienen is een uitgebreid onderzoek gehouden onder de medewerkers. Hierin werd hen gevraagd naar hun eigen bevlogenheid en de rol die hun werkgever daarin speelt. De resultaten gaven aan dat de eNPS- en werkgeverschapsscore voor AEGIR-Marine boven de door Effectory gehanteerde benchmark ligt.

Jaap Bernsen, HR-Manager bij AEGIR-Marine, zegt dankbaar en trots te zijn op het behalen van deze onderscheiding: ‘Bij AEGIR-Marine doen we er niet alleen alles aan om onze klanten het allerbeste te bieden, maar ook onze eigen mensen. Als Nederlandse organisatie met ruim 165 medewerkers over de hele wereld, vinden wij het ontzettend belangrijk dat iedereen zich hier thuis voelt.’

GroothandelMachines en apparatenLekstroom