Zoeken
Onze Uitgevers
Rosanne Zijerveld-Bader
Nick van Baaren
Marlon de Jager-Wessel
LEUSDEN JAZZ KEERT TERUG
20 mei 2021 | 1 minuten lezen

Leusden Jazz komt terug! Stichting Leusden Jazz heeft het plan om van 2 tot 5 september 2021 de achtste editie van het festival te organiseren in een geheel nieuwe opzet.

Zo komt er gratis muziek op de Hamershof en de Biezenkamp en een speciaal muziekprogramma om en nabij verzorgingshuis Hamersveld en zorgcentrum Lisiduna Hof. Ook de bekende KIDS Jazz op zondag zal weer plaatsvinden. Nieuw is dat Four Seasons (het voormalig postkantoor aan de Kastanjelaan) het hart zal vormen van de avondconcerten. Vier dagen lang zullen op drie verschillende podia Nederlandse en internationale topartiesten zich presenteren. Ook worden twee speciale dinerclubs avonden georganiseerd.

De bekende interieurarchitect en ondernemer Stan van den Wildenberg is de nieuwe voorzitter van Leusden Jazz. Hij was bij de allereerste editie betrokken en wil nu in de rol van voorzitter het regionale bedrijfsleven betrekken bij het evenement. ‘Dit festival zet Leusden op de kaart en daar wil ik me graag voor inzetten. En door ook te denken aan de winkeliers, ouderen en kinderen maken we er een feest voor iedereen van’, aldus Stan van den Wildenberg. Eigenaar van Four Seasons Sander van der Schoot is trots dat zijn nieuwe locatie het hart wordt van het festival. ‘Leusden Jazz is een prachtige gelegenheid onze nieuwe locatie, team en gastvrijheid te presenteren.’

OntwikkelingenHoreca & RecreatieRestaurant/ barHotelEventsAmersfoort