Zoeken
Onze Uitgevers
Rosanne Zijerveld-Bader
Nick van Baaren
Marlon de Jager-Wessel
Ronald Elbers 25 jaar aan het roer van VSE Industrial Automation
20 mei 2022 | 2 minuten lezen

Het is precies 25 jaar dat Ronald directeur-eigenaar is van VSE Industrial Automation in Schoonhoven. Op 19 mei 1997 nam Ronald het bedrijf Van Schelven Elektrotechniek (VSE) in Schoonhoven over.

Onder zijn leiding transformeerde het voormalige installatiebedrijf tot een high-end industrieel automatiseerder en motion control specialist met gerenommeerde opdrachtgevers. VSE Industrial Automation is een gewaardeerde partner voor eindgebruikers, systeemleveranciers, machinebouwers en andere organisaties in de industriële keten. Samen met hen werkt het bedrijf aan een slimme en optimale integratie van mechanica, elektronica en software.

‘Mensen zijn de motor’, aldus Ronald tijdens zijn jubileumfeest.  ‘Daarom blijf ik graag voor groeikansen zorgen. Veel collega’s zijn ons al jarenlang trouw. Ik ben trots op hun ontwikkeling, maar ook op de mensen die ons verlaten hebben om elders een mooie carrière op te bouwen. Verder ben ik dankbaar voor de goede relaties die wij onderhouden met onze partners en klanten. Sterke banden zijn alles, want je doet het samen.’

Lopikerwaard