Zoeken
Onze Uitgevers
Rosanne Zijerveld-Bader
Nick van Baaren
Marlon de Jager-Wessel
Utrechtse ondernemers treffen elkaar dinsdag in de boksring
14 april 2022 | 2 minuten lezen

Ondernemend Utrecht ontmoet elkaar op de Grand Finals van alweer de vijfde editie van Brecheisen Business Boxing. Op dinsdag 19 april 2022 nemen ruim twintig ondernemers uit de regio het tegen elkaar op in de boksring. Het boksgala vindt plaats in Studio A12 in Bunnik, aanvang 19:00 uur.

Drie keer is boksrecht! Na twee uitgestelde edities vanwege eerdere maatregelen, wordt Studio A12 voor de állerlaatste keer omgetoverd tot een chique bokswalhalla. Ondernemers uit de regio hebben zich de afgelopen maanden in het zweet gewerkt tijdens de bokstrainingen. Het business-boks-concept – georganiseerd door horecagroep BHG, De Nederlandse Boksbond en partners Brecheisen en Nefkens Peugeot – blijkt na vier edities onverminderd populair. Ray Martin, ringspeaker van het eerste uur, zorgt ook dit jaar weer voor de professionele presentatie en aankondiging van de boksers.

Het thema – Rumble in the Jungle – is afgeleid van een van de bekendste bokswedstrijden ooit. In Rumble in the Jungle in 1974 nam de nieuwe sensatie Mohammed Ali het op tegen titelverdediger George Foreman en versloeg hem in de achtste ronde met een knock-out. Onder andere OnderNamen-leden Timpothy Kapteijn van IP Groep, Wietse Versteeg van Hendrix en Versteeg, Pascal Sluijs van Sluijs Solutions, Wesley van Dinteren van W3 Wijnen en Arjan Goed van Stern Mercedes Nieuwegein gaan 19 april de ring in.

Bedrijven en organisaties kunnen dinsdag een VIP-tafel reserveren waarvoor zij hun relaties kunnen uitnodigen. Daarnaast zijn er meer dynamische VIP-staanplaatsen beschikbaar, geschikt voor zowel bedrijven als particulieren. Beide tickets zijn inclusief dranken en borrel bites gedurende de avond. Tickets zijn nog verkrijgbaar via: www.business-boxing.nl/tickets.

Utrecht