fbpx
Zoeken
Onze Uitgevers
Rosanne Zijerveld-Bader
Nick van Baaren
Marlon de Jager-Wessel
Van Harten BMW Motorrad gaat verhuizen
1 april 2022 | 2 minuten lezen

Na een historie van méér dan zestig jaar gaat Van Harten BMW Motorrad zijn activiteiten verhuizen. Van Harten gaat de Amersfoortse binnenstad uit en zich vestigen op een nieuwe locatie in Amersfoort Vathorst nabij de A1.

‘Hier vinden we de ruimte, de uitstraling en dus de mogelijkheden om Van Harten uit te bouwen tot hét BMW Motorrad centrum van Nederland’, aldus Gertjan Eikendal, vestigingsmanager bij Van Harten. Ergens in de tweede helft van 2022 gaat het zijn beslag krijgen.

BMW Motorrad dealer Van Harten Amersfoort is al sinds 1956 een bekende en gerenommeerde BMW Motorrad dealer. Hun reputatie behaalden ze met hun vakmanschap én hun unieke Van Harten Specials. Dit zijn in basis bekende BMW-motorfietsen die aan de hand van individuele klantenwensen helemaal opnieuw opgebouwd worden. Met deze unieke projecten van bestaande BMW modellen behaalde Van Harten Amersfoort wereldwijde faam.

Op 1 december 2020 werd Van Harten overgenomen door Van Poelgeest BMW & MINI. De BMW & MINI dealer van de noordelijke Randstad met vestigingen in Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam, Heemstede, Hilversum, Naarden en Noordwijk.

Transport & AutobrancheAutodealerEemvallei