fbpx
Zoeken
Onze Uitgevers
Rosanne Zijerveld-Bader
Nick van Baaren
Max Brandt
Adverteren

Leuk, al dat geklets over een netwerk en naamsbekendheid, maar wat kost het eigenlijk om onderdeel te zijn van OnderNamen? Dat is geheel afhankelijk van jouw wensen. Lid worden van onze businessclub kan al vanaf €495,- per jaar. Wil je jouw verhaal vertellen aan één of meerdere van onze regio’s via het magazine? Superleuk! Wij nemen de complete productie uit handen en zorgen ervoor dat jouw verhaal op de best mogelijke manier gedrukt staat. Bekijk hieronder alle mogelijkheden. 

LID WORDEN KAN AL VANAF €495,- PER JAAR

JE BENT VAN HARTE WELKOM!

FACTS & FIGURES

 

  • Het businessmagazine van OnderNamen wordt gratis verspreid onder *alle bedrijven binnen de regio’s Utrecht, Woerden, Lopikerwaard, Amersfoort en Lekstroom. De totale oplage is 30.000, maar iedere regio heeft zijn eigen magazine.
  • In totaal heeft OnderNamen iets meer dan 1200 leden. 
  • Per jaar verschijnen er in de vijf regio’s van OnderNamen, vier edities (lente, zomer, herfst en winter). Ieder kwartaal kiezen we een nieuw en verrassend thema. 
  • De magazines van OnderNamen én overige concepten en events worden inhouse en door ons eigen team bedacht, ontworpen, gemaakt en uitgevoerd. We zijn dus een zelfstandige uitgever. Voor de interviews en beelden werken we samen met een vast netwerk van geweldige fotografen en tekstschrijvers. 

 

*Ieder jaar wordt onze verzendlijst opgeschoond en bijgewerkt. Het kan dus zijn dat jouw (nieuwe) bedrijf OnderNamen nog niet ontvangt, of dat jouw (nieuwe) adres nog niet bij ons bekend is. Wil je het magazine ook graag ontvangen? Stuur gerust een mailtje!

redactioneel arikel
Jouw verhaal vertellen?

Wij maken jouw bedrijfsreportage al vanaf €1750,-. Onze professionele fotografen en tekstschrijvers komen graag bij je langs. Bij deelname aan ons magazine ben je automatisch lid van de club. Natuurlijk zijn er talloze mogelijkheden rondom ons platform, maar daarvoor komen we graag eens op de koffie!

lees het magazine
lees het magazine

ADVERTEREN

BRENG JE BEDRIJF
IN BEELD

Heb je niet zoveel woorden nodig om jouw verhaal te vertellen? En zegt een beeld genoeg? Dan is adverteren binnen OnderNamen de beste keuze voor jou. Onze tarieven variëren afhankelijk van het formaat van de advertentie. 

 

IN DE SPOTLIGHT

interesse in de cover?

 

Dit is natuurlijk ons paradepaardje. Wie voor de cover kiest, kiest ervoor om zijn bedrijf een kwartaal lang op de best mogelijke manier te tonen aan de regio. Inclusief prachtige foto’s, een verhaal van vier pagina’s én een toffe behind the scenes-video. Iets voor jou of jouw bedrijf? 

contactgegevens
ONZE HULP
NODIG?

Wij denken graag met je mee!

Rosanne Zijerveld-Bader
Nick van Baaren
Max Brandt