fbpx
Zoeken
Onze Uitgevers
Rosanne Zijerveld-Bader
Nick van Baaren
Max Brandt
DePartyshop.nl neemt deel van Van Doorn Verhuur over
7 mei 2024 | minuten lezen

DePartyshop.nl uit Nieuwegein heeft de activa en activiteiten van Van Doorn Verhuur uit Soest aangaande de party- en tentenverhuur overgenomen. Dat laat eigenaar Rik Berkulo weten via LinkedIn.

Hij schrijft in zijn bericht dat hij 28 jaar geleden met de eigenaar van Van Doorn Verhuur, Bart van Doorn, op de MTS in Utrecht zat. ‘De klik was er gelijk en later bleek dat wij ook nog eens eenzelfde richting op waren gegaan als ondernemer. Nu na 24 jaar werken aan zijn mooie bedrijf draagt hij het stokje aan ons over. Hiermee breiden wij enorm uit en verwelkomen wij ineens vijf nieuwe toffe collega’s. Ik kijk ernaar uit om met het team verder te bouwen aan een full-service evenementenverhuurbedrijf.’

Ook Bart is blij met de nieuwe ontwikkeling. ‘Na bijna 24 jaar actief te zijn geweest in de tenten- en partyverhuur is het tijd voor een nieuwe uitdaging. Ik ben dankbaar aan iedereen die heeft bijgedragen aan dit succes en heb er alle vertrouwen in dat Rik Berkulo dit op een prettige manier voortzet. Ik blijf voor een soepele overdracht nog enige tijd betrokken en ga mij daarna volledig richten op het verhuren van gereedschappen en machines.

Lekstroom