fbpx
Zoeken
Onze Uitgevers
Rosanne Zijerveld-Bader
Nick van Baaren
Max Brandt
Waar we voor staan

Bij OnderNamen draait het om meer dan de magazines en de businessclubs alleen: wij brengen ondernemers met elkaar in contact, zorgen voor een inspirerend en stevig netwerk en vergroten de onderlinge regionale verbondenheid. 

onze visie

We zijn er voor alle regionale ondernemers, om ze aan elkaar te verbinden en om samen mooie initiatieven te ontplooien. Onze leden komen vanuit allerlei verschillende branches binnen het mkb en samen vormen we een tof netwerk in de provincie Utrecht. Voel je welkom bij onze club!

OnderNamen ONTour

Natuurlijk is het netwerkelement één van de belangrijkste speerpunten binnen OnderNamen. Door de coronacrisis was het organiseren van evenementen waarbij we elkaar fysiek kunnen ontmoeten nauwelijks mogelijk. Toch proberen we bij OnderNamen altijd buiten de gebaande paden te denken. Daarom gingen wij ter lancering van onze lente-edities ONtour! In plaats van dat de ondernemers naar ons event toekwamen, reden wij naar onze leden toe. Geheel coronaproof voerden we mooie gesprekken met diverse leden en waren we gedurende de hele week live te beluisteren via de radio. Wil je weten hoe dit event er aan toe ging? Check dan hiernaast de aftermovie van de complete tour!  

Goede zaken
Eenmaal, andermaal

Eind 2019 zetten OnderNamen in samenwerking met W3 Wijnen een ruilactie op, om geld in te zamelen voor onderzoek naar het kinderhart in het Wilhelmina Kinderziekenhuis. Meerdere ondernemers binnen de provincie Utrecht hebben al meegedaan en ruilden diensten of producten met elkaar, waarbij de waarde van het product steeds een beetje meer toe is genomen. Door de komst van corona – en alle bijpassende (praktische en financiële) gevolgen – is de actie tijdelijk stil komen te liggen, maar in de winter van 2021 pakken we dit supertoffe initiatief weer op! Het einddoel is natuurlijk om een zo groot mogelijk geldbedrag over te dragen aan het WKZ! Benieuwd naar deze actie? Lees hier verder.

LEDEN IN HET ZONNETJE

PROVINCIALE KRANT

 

Normaal gesproken geven wij bij OnderNamen voor elke regio apart het businessmagazine uit. Maar uitzonderlijke tijden vragen uitzonderlijke maatregelen. Daarom hebben wij in december 2020 een provinciale krant uitgegeven waarin alle leden van OnderNamen te zien zijn. Deze speciale editie zit vol met indrukwekkende verhalen, inspirerende tips en mooie quotes. Wil je deze krant nog even lezen? Je kunt de verhalen hieronder online lezen.  

Lokale initiatieven
Waar we voor open staan

Natuurlijk kunnen wij niet alle sportverenigingen in de provincie Utrecht ondersteunen, maar we proberen zoveel mogelijk unieke lokale initiatieven te helpen. Heb jij nou een mooi idee voor jouw dorp of stad en denk je dat wij je kunnen helpen met bijvoorbeeld naamsbekendheid voor jouw initiatief? Bel ons gerust!

contactgegevens
Onze hulp nodig?

Wij staan altijd open voor nieuwe ideeën, samenwerkingen en lokale initiatieven.

Rosanne Zijerveld-Bader
Nick van Baaren
Max Brandt