fbpx
Zoeken
Onze Uitgevers
Rosanne Zijerveld-Bader
Nick van Baaren
Max Brandt
Ontdek ons platform

OnderNamen is een actief platform dat ondernemers met elkaar verbindt en de naamsbekendheid van jouw bedrijf vergroot.

Benieuwd naar hoe we dat doen? Scroll gerust even verder!

onze regio’s
hier zijn we actief

Wij zijn actief in maar liefst vijf regio’s in de provincie Utrecht. Met magazines vol ondernemersverhalen en inspirerende netwerkbijeenkomsten vormt OnderNamen hét zakelijke platform voor Midden-Nederland.

Achternamen
DIT ZIJN ONZE
UITGEVERS

Altijd klaar om
te verbinden.

Meet the team
Meet the team
Rosanne Zijerveld-Bader
Uitgever – Woerden
0628412236
Nick van Baaren
Uitgever – Lopikerwaard, Utrecht & Lekstroom
0683569898
Max Brandt
Uitgever – Eemvallei
0658991703

ONDERONSJE

ONZE BUSINESSCLUBS

 

De netwerkbijeenkomsten van OnderNamen zijn inspirerend, ongedwongen en afwisselend. Voor onze leden creëren we zakelijke kansen én momenten om elkaar te ontmoeten en ervaringen te delen. OnderNamen-events vinden steevast plaats bij kenmerkende bedrijven of locaties uit de regio. Met een gevarieerd aanbod van (culinaire) thema’s is elke bijeenkomst verrassend. En heb je al wel eens gehoord van De Gouden Parel? Dat is namelijk onze ondernemersverkiezing, die we jaarlijks in elke regio organiseren.

PRINT ISN’T DEAD

HET MAGAZINE
Een belangrijk onderdeel van OnderNamen is ons inspirerende, regionale businessmagazine. Het magazine wordt in vijf regio’s verspreid, waarbij elk gebied zijn geheel eigen magazine heeft. In het magazine vertellen ondernemers in spraakmakende interviews meer over hun achtergrond, bedrijf, dromen en ambities. Ook vind je er nieuwsberichten, reportages en columns in terug. Ieder kwartaal verschijnt een uitgave die kosteloos verstuurd wordt aan allé regionale ondernemers.

Interesse? Onze uitgevers komen graag bij je langs om de mogelijkheden te bespreken. Lees in de tussentijd alvast ons magazine óf bekijk direct onze tarieven.

contactgegevens
Zit je nog vol met vragen?

Ons salesteam weet alles:

Harriët Immerzeel
Louisa Kaas