fbpx
Zoeken
Onze Uitgevers
Rosanne Zijerveld-Bader
Nick van Baaren
Marlon de Jager-Wessel
Epurple stelt nieuwe operations manager aan
29 augustus 2022 | 2 minuten lezen

Bij Epurple is een nieuwe operations manager aangesteld: Mark Wessel. Zijn toetreding bij het team past bij de groei die het bedrijf momenteel doormaakt.

Het online marketingbureau is duidelijk bezig met de volgende fase van groei. In het eerste half jaar van 2022 zijn er niet alleen veel nieuwe klanten erbij gekomen, zoals Please, GGMD, Politie en Scholen op de kaart, maar werd ook het partnernetwerk uitgebreid. Epurple gebruikt dit netwerk om disciplines die zij niet in huis hebben, uit te besteden. Zo wordt de kwaliteit gewaarborgd en kijken ze kritisch met meerdere partijen naar het werk wat wordt opgeleverd. ‘We geloven er altijd in dat een samenwerking met meerdere partijen van toegevoegde waarde is, aangezien iedere partij werkt vanuit zijn of haar expertise. Zo leveren we automatisch meerdere kritische blikken op de kwaliteit van het werk voor onze klanten’, aldus eigenaren Thijs don en Jop Verhagen.

Daarnaast werd dus ook de zeer ervaren Mark Wessel aangesteld als operations manager. Hij zal zich inzetten binnen alle disciplines van de organisatie. Naast de toetreding van Mark, wordt ook het team van online marketeers uitgebreid. ‘Een flinke uitdaging binnen de huidige arbeidsmarkt, maar met onze eigen creatieve manier binnen recruitment marketing, zijn we erg succesvol.’

Communicatie & MediaMarketingLekstroom