fbpx
Zoeken
Onze Uitgevers
Rosanne Zijerveld-Bader
Nick van Baaren
Max Brandt
Leer marmeren met Epoxy
23 juni 2022 | 2 minuten lezen

Epoxy, een uitzonderlijke harde kunsthars, is helemaal hot. Voor wie dit zelf wil leren maken, organiseert Antoynette Anema van Epoxyworkshop.nl diverse workshops met epoxy, waaronder het maken van riviertafels, het ‘marmeren’ en steenimitaties met epoxy.

Epoxy wordt tegenwoordig veel gebruikt voor onder andere keukenbladen, wandpanelen en tafels. De objecten krijgen dankzij de glanzende kunststof een chique en unieke look. Je kunt er ook bestaande keukenkastjes, bladen en tafels mee bewerken.

Om deel te nemen aan de workshop ‘Decoreren met epoxy’ hoef je geen ervaring met epoxy te hebben, deze is geschikt voor zowel beginners als gevorderden. Dit geeft een plezierige interactie, en iedereen werkt op haar of zijn eigen niveau. De workshop begint met uitleg over epoxy, een korte demonstratie over het verkrijgen van diverse effecten en vervolgens ga je zelf kort oefenen met epoxy om effecten te creëren en kleuren uit te proberen. Daarna begint het echte werk en maak je een marmerimitatie met epoxy. Aan het einde van de dag heb je drie kunstwerken op mdf-schijven van zo’n dertig centimeter doorsnee. Voor bijvoorbeeld aannemers, interieurbouwers, schilders en meubelmakers en andere creatievelingen is dit een mooie manier om aan (toekomstige) klanten te laten zien wat je met epoxy kunt doen.

De ‘marmer’ workshops worden in kleine groepen gegeven, maar het is ook mogelijk om een privéworkshop te boeken.  

Voor meer informatie kun je kijken op: www.epoxyworkshop.nl. 

Eemvallei