fbpx
Zoeken
Onze Uitgevers
Rosanne Zijerveld-Bader
Nick van Baaren
Max Brandt
SZamen lanceert nieuwe website én nieuwsbrief 
13 oktober 2023 | 2 minuten lezen

SZamen heeft in september een gloednieuwe website gelanceerd en is vanaf oktober gestart met het versturen en verzorgen van een nieuwsbrief. De sociaal, zakelijke kennispartner legt de nadruk op hun dienstverlening en persoonlijke aanpak. 

‘Het regelmatig delen van nieuws en informatie over verzuimvraagstukken, arbeidsomstandigheden en andere relevante personeelszaken helpt je op de hoogte te blijven bij het stroomlijnen van je HR-processen’, zo laten ze weten. Je blijft op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van verzuim en kan je ideeën en inzichten geven om je eigen beleid en processen te verbeteren.’  

In de nieuwsbrief worden tips en tricks gedeeld over hoe medewerkers hun gezondheid kunnen behouden, stress kunnen verminderen en een gezonde levensstijl kunnen bevorderen, wat op zijn beurt het verzuim vermindert. Oftewel: informatie bieden over de oorzaken van verzuim, de gevolgen ervan en hoe het kan worden voorkomen. Hierdoor ondersteunt het bedrijf zowel de werknemer als de werkgever.  

OntwikkelingenDienstverleningEemvallei