fbpx
Zoeken
Onze Uitgevers
Rosanne Zijerveld-Bader
Nick van Baaren
Max Brandt
Van Dijk Groep neemt Transportonderhoud Nieuwegein over
21 december 2023 | minuten lezen

Van Dijk Groep neemt Transportonderhoud Nieuwegein over. De overname past in de strategie van Van Dijk Groep om een totaalaanbieder te zijn voor transportondernemers in Midden-Nederland.  

Transportonderhoud Nieuwegein is een universeel garagebedrijf voor zware bedrijfswagens en vrachtwagens. Dit bedrijf is een goede toevoeging op de huidige activiteiten van de Van Dijk Groep, die als totaalleverancier actief is in truckmobiliteit en automobiliteit. Met bestaande vestigingen in Utrecht, Culemborg, Woerden, Geldermalsen, Harmelen en Veenendaal is de nieuwe vestiging in Nieuwegein een geweldige aanwinst om dekking te realiseren in heel Midden-Nederland.    

‘De nieuwe vestiging in Nieuwegein is centraal gelegen in ons rayon en daarmee een perfecte aanvulling op onze TSV bedrijven in Geldermalsen en Veenendaal. Transportonderhoud heeft een uitstekende naam in de regio en er werken gemotiveerde, deskundige mensen. Daarom wilden we dit mooie bedrijf graag overnemen’, aldus George Seitzinger, algemeen directeur Van Dijk Groep.   

Transport & AutobrancheOvernameUtrecht