fbpx
Zoeken
Onze Uitgevers
Rosanne Zijerveld-Bader
Nick van Baaren
Max Brandt
Brothers Horeca Groep Grand Café LIVING op Utrecht Science Park
16 april 2024 | minuten lezen

Brothers Horeca Groep heeft een gloednieuwe horecazaak op Utrecht Science Park geopend. Op zaterdag 6 april heeft Grand Café The Basket haar deuren gesloten en honderd meter verder aan de Weg tot de Wetenschap opent Brothers Horeca Groep de opvolger: Grand Café LIVING. De opening wordt een week lang “gevierd” door middel van een housewarming.

Om de naam eer aan te doen, organiseert Grand Café LIVING een week lang een housewarmingviering voor iedereen die de gloednieuwe ‘campus-huiskamer’ wil ontdekken. Van 15 tot en met 19 april kunnen gasten genieten van het all-day menu en draait er elke middag van 16:00 tot 19:00 een lounge-dj voor een ongedwongen en levendige sfeer.

Honderd meter verder van het voormalige Grand Café The Basket, verwelkomt Grand Café LIVING gasten met een gezellige ambiance en een all-day menu, waarmee je op elk moment van de dag je smaakpapillen kunt verblijden. Het menu, dat bestaat uit ontbijt, gezonde bowls en brasserieklassiekers, heeft als gemeenschappelijke deler dat er zoveel mogelijk gebruik wordt gemaakt van duurzame, gezonde en verse ingrediënten. Op een campus is brain food immers heel belangrijk. Het LIVING-concept van Brothers Horeca Groep is in 2023 geïntroduceerd op de VU Campus te Amsterdam. Met de opening op Utrecht Science Park is dit de tweede Grand Café LIVING-locatie.

Duurzaamheid vind je niet alleen terug in het menu. De liefde voor groen voel je ook letterlijk en figuurlijk terug in Grand Café LIVING: het gebouw met duurzame en energiezuinige materialen is eigendom van Utrecht University. De royale ramen bieden een overvloed aan natuurlijk licht en de grote open ruimte voelt als thuiskomen door de gezellige zithoeken en de vele weelderige planten, die de lucht zuiveren en de geest verfrissen. Ook is er een inspiratieruimte af te huren voor vergadering, presentaties of borrels. Grand Café LIVING is daarmee de ideale plek om ontspannen te loungen, ongestoord te studeren, voor vruchtbare vergaderingen en natuurlijk om het leven te vieren.

Grand Café LIVING is geopend op weekdagen van 9:00 tot 21:30 uur en in het weekend op aanvraag.

Utrecht