fbpx
Zoeken
Onze Uitgevers
Rosanne Zijerveld-Bader
Nick van Baaren
Max Brandt
Brothers in Bunnik sluit na 25 jaar de deuren
24 februari 2022 | 2 minuten lezen

Het einde van een tijdperk is in zicht: Brothers in Bunnik gaat definitief dicht. Dat hebben Rob en Marco Peek van Brothers Horeca Groep (BHG) onlangs bekendgemaakt. ‘Het is een geweldig mooie tijd geweest, maar deze pandemie periode heeft ons aan het denken gezet. Dat denken heeft nieuwe plannen opgeleverd en daar past deze plek – na al die jaren – helaas niet meer bij’, aldus Rob.

De aankondiging dat Studio A12, of Brothers Bunnik zoals velen van ons de iconische evenementenlocatie kennen, ophoudt te bestaan, betekent niet dat de deuren direct op slot gaan. ‘Er staan nog een aantal mooie evenementen in de agenda zoals “Vrienden van Brothers”, “Goede Foute Vrijdag” en “Brothers Classics The Closing Party”, die we organiseren voor onze jarenlange vaste gasten. Het succes dat we hier 25 jaar hebben gehad, koesteren we en is de basis geweest voor de groei van BHG’, aldus Marco.

Tijd voor nostalgisch terugblikken is er nauwelijks. ‘BHG, met op dit moment 19 horecaondernemingen in Midden-Nederland kijkt vooral vooruit’, vervolgt Rob . ‘Zo hebben we vorig jaar Fort bij Vechten, een prachtige evenementenlocatie toegevoegd aan onze groep. We hebben door corona ook een zware tijd achter de rug, maar BHG kiest nu voor het goed exploiteren van de huidige locaties en gaat zich verder voorbereiden op een mooie toekomst. Het is voor nu belangrijk dat we zorgen voor aanwas van nieuwe collega’s, zowel voor in vaste dienst als oproepkrachten, en dat iedereen binnen onze organisatie op de juiste plek zit.’

Het terrein langs de A12 komt in beheer van een firma actief in de bouw en ontwikkeling, ze gaan deze locatie gebruiken om haar expansie te kunnen faciliteren.

EemvalleiLekstroomLopikerwaardUtrechtWoerden