fbpx
Zoeken
Onze Uitgevers
Rosanne Zijerveld-Bader
Nick van Baaren
Max Brandt
12.000 euro van Bedrijvengolfdag voor twee Woerdense goede doelen
6 juli 2023 | 2 minuten lezen

De Bedrijvengolfdag van Rotaryclubs Woerden en Woerden-Oude Rijn heeft ruim 12.000 euro opgeleverd. Het geld gaat naar twee goede doelen: het Woerdense Logeerhuis Bredius en een Festival van Wijze Woerdenaren.

De Bedrijvengolfdag werd afgelopen 3 juli gehouden bij Golfbaan De Haar in Haarzuilens, wat resulteerde in een mooi bedrag voor twee Woerdense goede doelen. Bij Logeerhuis Bredius kunnen mensen die thuis door een mantelzorger verzorgd worden, korte tijd logeren om hun mantelzorger te ontlasten. Het Festival van Wijze Woerdenaren wordt speciaal georganiseerd voor bewoners van Weddesteyn en ’t Oude Landt.

De bedrijven die aan de golfdag deelnamen en de organiserende Woerdense Rotaryclubs willen met het golfevenement een bijdrage leveren die er voor de gemeenschap toe doet.

Dertien flights van bedrijven uit onder meer Woerden, Linschoten, Kamerik en Zegveld speelden mee in de golfwedstrijd en verenigden iets leuks met iets zinvols. Winnaar van deze editie werd het team van Van Dijk Groep. De golfers van Mogelijk Vastgoed Financieringen werden tweede en de derde prijs was voor de flight van de leden van Rotary. Het was dit jaar voor de twaalfde keer dat de Rotaryclubs Woerden en Woerden-Oude Rijn een Bedrijvengolfdag organiseerden.

De opbrengst van de Bedrijvengolfdag werd extra hoog door het veilen bij opbod van een aantal aantrekkelijke “kavels”, variërend van een dagje cabrio-rijden en golfclinics tot geheel verzorgde boottochten en kunst.

Logeerhuis Bredius, dat voor een deel afhankelijk is van sponsoring en donaties, gaat het geld onder andere gebruiken voor nieuwe hoog-laagbedden en verstelbare badkamermeubels. Bewoners van Weddesteyn en ’t Oude Landt gaan in september genieten van het Festival van Wijze Woerdenaren, een leuke dag met entertainment, spelactiviteiten en een lekkere lunch, verzorgd door Rotary Woerden.

Foto: Dick van der Woude.

OntwikkelingenEventsWoerden