fbpx
Zoeken
Onze Uitgevers
Rosanne Zijerveld-Bader
Nick van Baaren
Max Brandt
Daan Theeuwes Centrum zoekt enthousiaste vrijwilligers!
31 maart 2022 | 2 minuten lezen

Het Daan Theeuwes Centrum in Woerden is een in Nederland uniek, specialistisch revalidatiecentrum dat zich richt op jongeren en jongvolwassenen tussen de 16 en 35 jaar met ernstig niet aangeboren hersenletsel. Met als doel: Alles eruit halen wat mogelijk is, misschien zelfs nog meer. Zo krijgen zij weer zicht op hun toekomst.

Om dit optimaal te bewerkstelligen zijn ze op zoek naar nieuwe gastvrouwen en gastheren om het huidige enthousiaste vrijwilligersteam te komen versterken.

‘Wij kunnen je hulp goed gebruiken voor algemene taken, patiënt- en familie- ondersteunende taken in de ochtend, middag of avond. Bijvoorbeeld in de vorm van het ondersteunen bij activiteiten, voorbereiden, begeleiden en opruimen van de lunch, praatje of spelletje met de revalidanten overdag of in de avond. Ben je geïnteresseerd en wil je meer weten of wil je misschien eens een dagdeel meelopen om te kijken hoe een dag van een vrijwilliger binnen het centrum eruitziet, neem dan gerust contact met mij op’, aldus Bertie Eberwijn, vrijwilligerscoördinator.

Interesse? Vul het contactformulier in en dan nemen ze zo spoedig mogelijk contact met je op.

Woerden