fbpx
Zoeken
Onze Uitgevers
Rosanne Zijerveld-Bader
Nick van Baaren
Max Brandt
ADVISOR ICT SOLUTIONS NEEMT NEXTLEVEL ICT OVER
18 februari 2021 | 2 minuten lezen

Advisor ICT Solutions (Advisor) heeft ICT-dienstverlener Nextlevel ICT (Nextlevel) per 1 februari  overgenomen. De overname sluit aan op de ambities van beide organisaties. Voor Advisor, onderdeel van de Futureproof Group, past de aankoop in de groeistrategie. Nextlevel verkrijgt met de aansluiting bij Advisor onder andere toegang tot het partnernetwerk van Advisor en de bijbehorende extra diensten, kennis en ervaring.

De verkoop aan Advisor komt voor Nextlevel, gevestigd in De Meern, precies op het juiste moment. Luc Smeets, commercieel directeur van Nextlevel ICT: ‘Afgelopen jaren hebben we veel energie gestoken in het professionaliseren van de organisatie en onze dienstverlening. Op die manier hebben we de basis gelegd voor het realiseren van onze Managed Services ambities. Door de schaalvoordelen, ervaring, kennis en kunde van Advisor kunnen we die ambities nu versneld waarmaken.

Het huidige directieteam, dat naast Luc Smeets bestaat uit Tjerk Remmert, zal na een uitgebreide overdrachtsperiode de dagelijkse leiding van Nextlevel overdragen aan het directieteam van Advisor bestaande uit Eric van ’t Boveneind en Dennis Broman.

De rest van de organisatie, personele bezetting en vestigingslocaties, blijven ongewijzigd. De bedrijfsactiviteiten worden vooralsnog uitgevoerd onder de labelnaam Nextlevel ICT.

IT & ICTVideocommunicatieICT/ ITSoftwareUtrecht