fbpx
Zoeken
Onze Uitgevers
Rosanne Zijerveld-Bader
Nick van Baaren
Max Brandt
Bedrijvenvereniging Calveen organiseert zomerborrel
22 mei 2023 | 2 minuten lezen

Op 6 juni van 16.00 tot 18.00 uur organiseert Bedrijvenvereniging Calveen een zomerborrel bij lid Jacco van Gent (Toyota van Gent). De bedrijvenverenging is begin 2023 van start gegaan en heeft inmiddels meer dan dertig leden.

De vereniging – voor en door ondernemers gevestigd op Calveen – zet zich als collectief in om een (gezamenlijke) stem te hebben richting de gemeente. Er worden met regelmaat bijeenkomsten georganiseerd met actuele thema’s zoals (cyber)veiligheid.

Tijdens de zomerborrel zal Melissa Mackaaij, Projectmanager verduurzamen bedrijven en bedrijventerreinen bij Gemeente Amersfoort spreken over haar expertise (duurzaamheid). Ze zal alles vertellen over de vergoedingen, subsidies en regelingen omtrent de duurzaamheid voor bedrijven.  Onder het genot van een hapje en drankje leren buren elkaar kennen en is er ruimte om ideeën met mede-ondernemers en het bestuur uit te wisselen.

Eind 2022 vond de succesvolle kick-off van de vereniging plaats bij Hotel Van der Valk A1. Hier kwamen ondernemers  bijeen om geïnformeerd te worden over het initiatief, elkaar te ontmoeten en ideeën uit te wisselen.

Uit een inventarisatie onder de deelnemers bleek dat de meest genoemde onderwerpen en behoeftes voor de bedrijvenvereniging zijn:

    • Parkeren/ doorstroom van verkeer
    • Veiligheid op het bedrijventerrein
    • Verbinding met buurtgenoten

 

Bedrijvenvereniging Calveen is enthousiast om Calveen verder op de kaart te zetten als een aantrekkelijk en energiek bedrijventerrein. Ben je ondernemer op Calveen? Meld je dan nu aan voor de zomerborrel bij Annemarie de Wolf via info@biyond.nl.

OntwikkelingenDienstverleningEemvallei