fbpx
Zoeken
Onze Uitgevers
Rosanne Zijerveld-Bader
Nick van Baaren
Max Brandt
BizzCon behaalt hercertificering ISO 27001 
6 juni 2024 | minuten lezen

ICT-dienstverlener BizzCon heeft onlangs de hercertificering voor ISO 27001 behaald. Dit is een wereldwijde norm voor informatiebeveiliging. Het certificaat wordt op basis van een onafhankelijke audit toegekend aan organisaties die beveiliging serieus nemen.

BizzCon bezit al langere tijd het ISO 27001-certificaat, hier horen jaarlijkse controle-audits bij. Na drie jaar vervalt het certificaat en vindt er opnieuw een uitgebreide audit plaats. Hierbij werd BizzCon door een onafhankelijke auditeur van DigiTrust getoetst op de nieuwe norm om antwoord te geven op de vraag: sluit het informatiebeveilingsbeleid aan bij de huidige digitale wereld en de risico’s die hierbij komen kijken?

Succesvolle hercertificering
Operationeel Manager Emre Arik: ‘Als ICT-dienstverlener voor horeca- en retailketens begrijpen wij als geen ander het belang van beveiliging. We zijn dan ook heel blij met deze hercertificering. Het is een onafhankelijk bewijs dat klanten en partners ons kunnen vertrouwen als het gaat om de beheer en beveiliging van gegevens.’

Utrecht