fbpx
Zoeken
Onze Uitgevers
Rosanne Zijerveld-Bader
Nick van Baaren
Max Brandt
Boerderij De Boerinn opent haar deuren voor de Duurzame Bedrijven Dagen 
6 november 2023 | 3 minuten lezen

Van 16 tot en met 30 november openen de aangesloten duurzame bedrijven in heel Nederland hun deuren voor geïnteresseerde ondernemers die hun bedrijfspand willen verduurzamen. Boerderij de Boerinn is een van die bedrijven die hun deuren speciaal openen.  

Duurzaamheid kan voor sommige ondernemers een uitdaging zijn. Hoewel er veel informatie is, is het vaak lastig om de juiste keuze te maken. Het doel van de Duurzame Bedrijven Dagen is om ondernemers met elkaar in contact te brengen, zodat zij kennis en ervaringen kunnen uitwisselen.  

Met een bak koffie, een goed gesprek of een kleine rondleiding door het gastbedrijf komt op tafel hoe een collega-ondernemer het verduurzamen van zijn pand heeft aangepakt en wat wel of juist minder goed werkt. 

Onderwerpen die aan bod komen variëren van energie besparen, een bedrijfstuin met insectvriendelijke planten tot een elektrisch wagenpark of het onderzoeken hoe restwarmte kan worden ingezet. De onderwerpen zijn afhankelijk van het type bedrijf dat wordt bezocht. 

Benieuwd naar meer informatie of wil je jouw bedrijf aanmelden? Dat kan via deze link. 

SamenwerkingHoreca & RecreatieWoerden