Zoeken
Onze Uitgevers
Rosanne Zijerveld-Bader
Nick van Baaren
Marlon de Jager-Wessel
BUSINESSLOOP AMERSFOORT IN SEPTEMBER
16 juli 2021 | 1 minuten lezen

Op 24 september staat de nieuwe editie van Businessloop Amersfoort gepland. Een mooie gelegenheid om de vitaliteit van collega’s weer te stimuleren en na afloop samen gezellig te barbecueën op het terrein van Het Nieuwe Eemland, waarbij ook weer vele Amersfoortse bedrijven aanwezig zijn.

De Businessloop is een recreatieve loop van vijf of tien kilometer die voor iedereen, van jong tot oud, professioneel wordt georganiseerd in samenwerking met Hardloopcentrum Aart Stigter. Je hoeft dus geen getrainde hardloper te zijn om deel te nemen. Je kunt je individueel inschrijven of in een bedrijfsteam. Om je goed te kunnen voorbereiden op de Businessloop, heeft Hardloopcentrum Aart Stigter weer een loopschema opgesteld met twee of drie korte trainingen per week. Elke week tot en met de Businessloop op vrijdag 24 september wordt de training gepost op de Facebookpagina van Businessloop Amersfoort.

De Businessloop Amersfoort wordt ook voor het goede doel georganiseerd, namelijk het Toon Hermans Huis Amersfoort. In dat kader is het ook mogelijk om je als bedrijf als sponsor te verbinden aan het evenementen. De organisatie hoopt zo, aangezien de Businessloop vorig jaar niet doorging, een mooi bedrag op te halen en het ontbreken van de bijdrage van vorig jaar enigszins te compenseren. Voor 750 euro krijg je een bord langs de start/finish, kom je op de website, in de nieuwsbrief en krijg je een mooie teamfoto op canvas. Binnen dat bedrag is ook rekening gehouden met een team van vier deelnemers. Kijk voor de mogelijkheden op www.businessloop.nl/sponsors.

OntwikkelingenEventsEemvallei