fbpx
Zoeken
Onze Uitgevers
Rosanne Zijerveld-Bader
Nick van Baaren
Max Brandt
Don Janmaat van Don Food & Events wint Gouden Parel Lopikerwaard 2023
8 december 2023 | 1 minuten lezen

Don heeft gisteravond de Gouden Parel voor de regio Lopikerwaard 2023 gewonnen. Tijdens de feestelijke avond in de omgebouwde showroom van Van den Hadelkamp Auto’s nam hij het op tegen René van Rijs en Hans de Bruin van RVR Betonpomp Verhuur en tegen Ad de Heer van De Heer Land en Water.

Tot op het laatste moment van de avond kon het publiek live stemmen op hun favoriet en bleef het spannend. Wij feliciteren Don die zich vanaf nu de Gouden Parel van de regio Lopikerwaard 2023 kan noemen.

‘Ik weet het nog als de dag van gisteren dat wij werden genomineerd. Wij kwamen net terug van een personeelsuitje naar de Efteling en ineens komt er een cameraploeg binnen. Het is zo ontzettend gaaf dat we dit samen met onze medewerkers kunnen vieren’, aldus Don.

De avond is borrelend afgesloten met dank aan al onze samenwerkingspartners: Don Food & Events, Klaproos, Infozuil, KlaverOmega, Departyshop.nl, Bloembinderij de Kaardenbol en Fortune coffee.

Namens OnderNamen zijn we blij om wederom een feestelijke avond af te sluiten en een nieuwe Gouden Parel te benoemen. Uitgever Nick van Baren: ‘We hebben een aantal geweldige namen op het podium gehad. Het zijn in mijn ogen allemaal winnaars dat ze hier staan wegens hun bijzondere ondernemersverhalen, maar er kan er toch maar écht eentje winnen.’

 

Horeca & RecreatieEventsLopikerwaard