fbpx
Zoeken
Onze Uitgevers
Rosanne Zijerveld-Bader
Nick van Baaren
Max Brandt
Feestelijke lancering BOLD gezond wonen
10 mei 2023 | 2 minuten lezen

BOLD gezond wonen is een feit! Ter gelegenheid van dit feestelijk moment is onlangs, in aanloop naar Earth Day, een aantal bomen gedoneerd. De bomen staan symbool voor de behoefte waarin BOLD wil voorzien: gezonde woningen die circulair en comfortabel zijn voor bewoners en hun omgeving. Kortom, een gezonde leefomgeving voor mens en planeet.

BOLD staat voor biobased, organisch, leefbaar en duurzaam: stuk voor stuk belangrijke voorwaarden voor een gezonde, comfortabele woning. De komende jaren zal de vraag hiernaar steeds groter worden. Door te werken met gezonde, hernieuwbare en duurzame materialen ontstaat een gezond en prettig leefklimaat.

Tegen het decor van de bosrand werd het glas geheven om te proosten op de lancering van BOLD, een initiatief van onder andere Tonny Gerritsen, directeur van Lithos. Na een korte boswandeling werden vervolgens de handen uit de mouwen gestoken om een grove den, een zomereik en een tamme kastanje te planten. De verschillende soorten zorgen in het bos voor de zo belangrijke diversiteit. Een mooie gelijkenis met een woonwijk: door diversiteit aan te brengen, wordt de samenstelling minder kwetsbaar. Nog een belangrijke voorwaarde voor een fijne leefomgeving.

OntwikkelingenBouw & VastgoedEemvallei