Zoeken
Onze Uitgevers
Rosanne Zijerveld-Bader
Nick van Baaren
Marlon de Jager-Wessel
Gpi Tanks opent vestiging in Duitsland
4 juni 2021 | 1 minuten lezen

Gpi Tanks richtte onlangs de Duitse dochteronderneming Gpi Tanks GmbH op en opende hiervoor een vestiging in het Duitse Kassel. Met het nieuwe bedrijf versterkt het van oorsprong Nederlandse tankbouwbedrijf zijn aanwezigheid op de Duitse markt.

Vanuit Duitsland adviseert een team van drie experts klanten uit de meest uiteenlopende branches. De roestvrijstalen tanks worden ontworpen en geproduceerd in de Nederlandse en Poolse fabrieken van het bedrijf. Met de stap naar het buurland blijft Gpi Tanks consequent groeien. ‘We willen de Duitse markt proactief bedienen. Met een vestiging in het land zelf en een Duits team, met experts met jarenlange ervaring in de branche, zitten we nu veel dichter bij de klanten’, vertelt CEO Fred Broere.

 

Meer capaciteit

Het bedrijf met hoofdvestiging en twee fabrieken in Nederland heeft ook een vestiging en twee fabrieken in Polen. ‘Met de nieuwe fabriekshal in Skarbimierz hebben we onze capaciteit het afgelopen jaar flink kunnen uitbreiden. Dankzij de moderne uitrusting kunnen we efficiënt werken, korte doorlooptijden realiseren en hoge kwaliteit leveren’, aldus COO Arno Rodenburg. Gpi Tanks ontwerpt, produceert en levert rvs-tanks voor de meest uiteenlopende branches. Het spectrum loopt uiteen van opslagtanks, silo’s en drukvaten tot procesapparatuur. Ook levert Gpi roerwerken, kleppen en afsluiters alsmede leidingen. Bij alle projecten betreft het maatwerk – van het eerste ontwerp tot aan de kwaliteitscontrole en keuring.

OntwikkelingenNieuwe vestigingBouw & VastgoedGrond- weg- en waterbouwLopikerwaard