fbpx
Zoeken
Onze Uitgevers
Rosanne Zijerveld-Bader
Nick van Baaren
Max Brandt
Gratis online training over internetveiligheid (met tips van een hacker)
10 augustus 2023 | 1 minuten lezen

Veiligheid op het internet is een belangrijk onderwerp voor veel organisaties en bedrijfseigenaren zijn dan ook op zoek naar manieren om hun organisatie te beschermen tegen online gevaren. Op dinsdag 19 september kun je, samen met collega’s, deelnemen aan een kosteloze online training verzorgd door de cybersecurity-bedrijven Tozetta en Guardian360. Tijdens dit webinar krijg je inzicht in de werkwijze van cybercriminelen en leer je hoe je jezelf beter kunt beschermen tegen online gevaren.

Een ethisch hacker van Tozetta, Ian van der Wurff, gaat de deelnemers meenemen in de wereld van online criminaliteit. Door te begrijpen hoe deze cybercriminelen te werk gaan, kun je jezelf beter wapenen tegen hun aanvallen. Met behulp van een live demonstratie laat de ethisch hacker zien welke hulpmiddelen en technieken cybercriminelen gebruiken om in te breken in organisaties.

Daarnaast zal cybersecurity-expert Jan Martijn Broekhof, de oprichter van Guardian360, uitleggen wat de nieuwe NIS2-richtlijn inhoudt en wat hiervan de zin en onzin is. Deze richtlijn is opgesteld door de Europese Unie en heeft als doel de weerbaarheid tegen cyberaanvallen van essentiële diensten te verbeteren.

Het doel van deze gratis online training is om organisaties en medewerkers op een begrijpelijke manier bewust te maken van de werkwijze van cybercriminelen en meer inzicht te geven in online veiligheid. De online training is helemaal kosteloos bij te wonen en voor iedereen (ook zonder ICT-achtergrond) te volgen

Wanneer:             19 september

Hoelaat:                 16:00 – 16:50

Locatie:                 Online > Microsoft Teams

Je kunt je hier inschrijven.

DienstverleningCoachingEventsLopikerwaard