fbpx
Zoeken
Onze Uitgevers
Rosanne Zijerveld-Bader
Nick van Baaren
Max Brandt
Green Key certificaat 2022 voor Eenhoorn Meeting Center Amersfoort
28 maart 2022 | 2 minuten lezen

Eenhoorn Meeting Center Amersfoort ontving het Green Key certificaat voor het tweede achtereenvolgende jaar. ‘Elke twee jaar worden we bezocht door keurmeesters die checken of alles klopt. Daar komt bij dat dit jaar de normen zijn vernieuwd. Dit betekent voor ons ook weer nieuwe uitdagingen. Green Key is voor ons altijd weer een mooi ijkmoment waar we staan in het verduurzamen van ons bedrijf’, aldus de directeur Maarten Geurtse.

Green Key is hét internationale keurmerk voor duurzame bedrijven in de recreatie- en vrijetijdsbranche en zakelijke markt. Bedrijven met een Green Key keurmerk doen er alles aan om het milieu te sparen, zonder dat hun gasten inleveren op comfort en kwaliteit. Zij gaan daarbij een stap verder dan de normale wet- en regelgeving vereist

‘Met een Green Key certificaat dragen wij niet alleen bij aan de versterking van het duurzame imago van onze accommodatie. Een belangrijk hoofdstuk binnen Green Key is maatschappelijke betrokkenheid. Hoe sta jij  hierin als bedrijf in je buurt, in de regio en landelijk.

Dit doen wij onder andere door het steunen van het Ronald McDonald Kinderfonds, het Toon Hermans Huis Amersfoort en JINC’.

Horeca & RecreatieRestaurant/ barEventsEemvallei