fbpx
Zoeken
Onze Uitgevers
Rosanne Zijerveld-Bader
Nick van Baaren
Max Brandt
Benefietdiner voor Oekraïne
10 november 2022 | 2 minuten lezen

Samen de wereld mooier maken. Dat is waar stichting Livingstone zich al 22 jaar voor inzet! Het doel van de stichting is zo veel mogelijk jongeren wereldwijd in beweging te brengen om zo de wereld en zichzelf op een andere manier te leren kennen. Zo zet stichting Livingstone zich ook in voor Oekraïne.

Het is op dit moment onmogelijk om af te reizen naar Oekraïne maar de stichting verbindt al wel jongeren met dagcentra van onze partner aldaar.  De situatie is schrijnend op veel plekken en de winter staat voor de deur. De jongeren halen geld op in Nederland voor de dagcentra in Oekraïne zodat zij zich voor kunnen bereiden op de winter en vluchtelingen op kunnen blijven vangen.

Om dit project uit te kunnen rollen organiseren ze op zaterdag 19 november in samenwerking met Het Leerhotel in Amersfoort, een benefietdiner voor Oekraïne!

Marleen: ”Er kunnen 300 mensen dineren en wat zou het gaaf zijn als we alle tafels vol hebben. Het wordt een avond vol mooie ontmoetingen met lekker eten én onze gasten dragen een steentje bij!”

Interesse? Aanmelden kan via marleen@lst.nl

OntwikkelingenHoreca & RecreatieRestaurant/ barHotelEventsEemvallei