fbpx
Zoeken
Onze Uitgevers
Rosanne Zijerveld-Bader
Nick van Baaren
Max Brandt
HighQ organiseert een inspiratiesessie over disruptieve technologie in de bouw
30 augustus 2022 | 2 minuten lezen

Nieuwe technologieën hebben al vele sectoren ingrijpend veranderd. De komende decennia staat ook de bouwsector voor grote vernieuwing. Andere bouwtechnieken, andere manieren van onderhoud en nieuwe businessmodellen bieden enorme kansen voor bedrijven die hier tijdig op inspringen. HighQ organiseert daarom op 2 november vanaf 16.30 uur een inspiratiesessie bij de TechnoHUB in Woerden.

Spreker Debora Nas is ondernemer en professor, ze schetst een vooruitblik op een fascinerende toekomst en legt uit waarom deze dichterbij is dan u wellicht denkt. Deborah is actief als deeltijdprofessor aan de TU Delft, faculteit Industrieel Ontwerpen. Ze is gespecialiseerd in de opkomst van disruptieve technologieën, die de bouwsector zoals we die nu kennen voorgoed zullen veranderen.

‘HighQ beweegt zich als kennispartner door verschillende branches. In dit licht delen wij graag kennis om branchegenoten te inspireren. Na de presentatie is er een informele netwerkborrel met een rondleiding door de TechnoHUB. Dus, als je werkzaam bent in de bouw en je wilt erbij zijn stuur een mail naar ‘info@highq.nl’ aldus Kristan Branger, managing consultant.

Woerden