fbpx
Zoeken
Onze Uitgevers
Rosanne Zijerveld-Bader
Nick van Baaren
Max Brandt
HLB Blömer haalt wederom veel geld op met deelname HomeRide
7 juli 2022 | 2 minuten lezen

24 uur lang non-stop fietsen voor het goede doel. Eind juni heeft een team van negen collega’s van HLB Blömer accountants en adviseurs uit Nieuwegein (Heel Lang Biken Blömer) dat gedaan. Met dag en nacht doorbikkelen hebben zij tijdens de HomeRide in totaal 11.790 euro ingezameld voor het Ronald McDonald Huis in Utrecht.

De HomeRide is een jaarlijks sportevenement van het Ronald McDonald Kinderfonds. De opbrengst komt ten goede aan de Ronald McDonald Huizen, Huiskamers en vakantiehuizen. Daar vinden ouders en hun zieke of zorgintensieve kind een plek dicht bij elkaar. Met 24 uur lang sporten wordt aandacht gevraagd voor de zorg voor een ziek of zorgintensief kind: dat gaat immers ook 24 uur per dag door. Een passie voor fietsen was er bij de teamleden van Heel Lang Biken Blömer al langer. Het opzoeken, verkennen en verplaatsen van de eigen grenzen ook. De HomeRide combineert beiden, maar belangrijker nog: de HomeRide draagt mede bij aan het financieren, het mogelijk maken en vooral het mogelijk blijven maken van de Ronald McDonald huizen in Nederland. Het is de tweede keer dat HLB Blömer hieraan meedoet.

Het team van HLB Blömer accountants en adviseurs heeft door middel van donaties van familie, vrienden, collega’s, business partners en sponsoren een bedrag van bijna 12.000 euro opgehaald. Dit bedrag is goed voor bijna tweehonderd overnachtingen voor ouders, broertjes en zusjes die in de buurt willen zijn van het zieke kind.

DienstverleningAccountancyUtrecht