fbpx
Zoeken
Onze Uitgevers
Rosanne Zijerveld-Bader
Nick van Baaren
Max Brandt
Hoe ziet het zwembad van de toekomst eruit? PeopleGraphics zocht het uit
21 mei 2024 | minuten lezen

PeopleGraphics werkte aan een bijzonder project in opdracht van SRO. SRO is een organisatie die gemeentelijk vastgoed beheert, onderhoudt en exploiteert: van zwembaden en sporthallen tot multifunctionele accommodaties en monumenten. Zwembad Dijnselburg, waar ook Klimbos Zeist is gevestigd, is één van die zwembaden. Aan onderzoeksbureau PeopleGraphics uit Wijk bij Duurstede de uitdagende opdracht om het volgende vraagstuk te onderzoeken:
“Hoe ziet voor inwoners van de gemeente Zeist het zwembad van de toekomst eruit. Is dat zwembad Dijnselburg met meer mogelijkheden, inclusief een moderne upgrade? Of zien inwoners een compleet ander zwembad voor zich?”

‘Daarom zijn in de periode januari tot maart (2024) via social media inwoners van de gemeente Zeist uitgenodigd hun mening te geven over zwembad Dijnselburg en de toekomst’, vertelt Gerhard Brethouwer, eigenaar en projectmanager van PeopleGraphics. ‘Meer dan 700 inwoners deden mee aan het online onderzoek van PeopleGraphics Het onderzoek bestond uit verschillende vragen over de belangrijkste voorwaarden en wensen die het zwemmen in Dijnselburg aantrekkelijk maken. Voor nu en in de toekomst.’

‘Vanwege de doelgroep, de inwoners van de gemeente Zeist, en relatief veel open vragen, was dit een bijzonder project voor ons. De opzet bevestigde maar weer eens de kracht van open vragen om de meest uiteenlopende wensen en out-of-the box ideeën vast te stellen. Met behulp van de onderzoekresultaten, kan nu een concreet financieel plan worden gemaakt, voor de ontwikkeling van een toekomstbestendig zwembad.’


Als je meer wilt weten over de mogelijkheden van online onderzoek, bijvoorbeeld medewerkers- en/of klantenonderzoek, voor jouw organisatie, neem dan contact op met PeopleGraphics, www.peoplegraphics.nl. Vanaf juni 2024 is PeopleGraphics met een compleet nieuwe website online!

Utrecht