Zoeken
Onze Uitgevers
Rosanne Zijerveld-Bader
Nick van Baaren
Marlon de Jager-Wessel
Jubileumeditie 24 uur van Woerden gaat eindelijk door
3 maart 2022 | 2 minuten lezen

Op 13 en 14 mei vindt dan eindelijk de jubileumeditie van de 24 uur van Woerden plaats. Oorspronkelijk zou deze in 2020 plaatsvinden, maar door de pandemie kon dit niet doorgaan. In 2021 werd als alternatief de Woerdense WandelWeek georganiseerd, waarmee ruim €52.000,- werd opgehaald voor het Inloophuis Leven met Kanker. De jubileumeditie vindt plaats in het Westdampark, waar aangesloten wordt bij de viering van Woerden 650 jaar.

Het wandelevenement wordt georganiseerd om geld in te zamelen voor het Inloophuis Leven met Kanker en het Prinses Máxima Centrum voor Project Kwaliteit van Leven. Tijdens de 24 uur van Woerden wandelen enthousiaste deelnemers 24 uur lang, in estafettevorm, om te laten zien dat mensen die leven met kanker er niet alleen voor staan. De wandelaars laten zich sponsoren en verzinnen ludieke acties om zoveel mogelijk geld voor de goede doelen op te halen.

Deelnemers kunnen zich individueel of als teamcaptain inschrijven. Teamcaptains coördineren en motiveren hun team en deelnemen kost €10,- per deelnemer. Het is ook mogelijk om als bedrijf een team of de organisatie te sponsoren, daarover is meer informatie op te vragen via info@de24uurvanwoerden.nl.

Woerden