fbpx
Zoeken
Onze Uitgevers
Rosanne Zijerveld-Bader
Nick van Baaren
Max Brandt
Mark en Lex Meijers van Metaalindustrie Qumey zijn de nieuwe Gouden Parels regio Utrecht
12 december 2023 | minuten lezen

Mark en Lex hebben gisteravond, na verschillende stem momenten, de prijs mogen ontvangen. Tijdens de feestelijke avond bij CitySense Utrecht stonden ze tegenover hun sterke concurrenten, waaronder Wouter van Kuilenburg van Autobedrijf van Kuilenburg en Pieter van Dijk, Annemarie Bader-Van Dijk & George Seitzinger van Van Dijk Trucks.

Tot aan het laatste moment van de avond was de uitslag spannend. Namens OnderNamen feliciteren wij Mark en Lex, die zich vanaf nu de Gouden Parels van de regio Utrecht 2023 mogen noemen.

Het was een succesvolle en feestelijke avond bij CitySense Utrecht. Daarnaast willen we ook onze samenwerkingspartners bedanken voor de mooie avond: Bloemenboutique Nicole, W3 Wijnen, KlaverOmega en DePartyshop.nl B.V.

Namens OnderNamen zijn we blij om wederom een feestelijke avond af te sluiten en een nieuwe Gouden Parel te benoemen. Uitgever Nick van Baren: ‘Ieder die hier op het podium heeft gestaan, staat daar voor een reden. Dat is iets om trots op te zijn. Daarentegen ben ik blij dat we een nieuwe Gouden Parel hebben mogen benoemen die de regio Utrecht kan vertegenwoordigen.’

Bouw & VastgoedEventsUtrecht