fbpx
Zoeken
Onze Uitgevers
Rosanne Zijerveld-Bader
Nick van Baaren
Max Brandt
Marketingbureau UBO Agency versterkt dienstverlening met overname salesspecialist Consellium 
23 oktober 2023 | 2 minuten lezen

UBO Agency, een full-service marketingbureau, heeft zijn dienstverlening verder uitgebreid met de overname van salesspecialist Consellium. Deze overname sluit volledig aan bij de missie van zowel UBO als Consellium om organisaties te helpen meer omzet te halen uit marketing en sales. Er kan nu vanuit één organisatie complete dienstverlening worden aangeboden. 

UBO en Consellium vullen elkaar naadloos aan, lichten Frank Hartog en Wesley Blokhuis, oprichters van UBO, toe. We zijn erg blij met de komst van het team van Consellium binnen onze organisatie. En trots op het feit dat we met vijftig specialisten een unieke propositie in de markt neerzetten.

Björn Oeben, oprichter van Consellium: Wij kijken heel erg uit naar deze volgende fase van ons bedrijf. Met ons team blijven we de sales specialisten, maar nu als volledig onderdeel van een gespecialiseerde full-service marketing agency.’

Consellium zal onder de vlag van UBO, maar met dezelfde naam, blijven opereren. Het team is daarbij ook vanuit Leusden verhuisd naar het kantoor van UBO. 

MarketingOvernameEemvallei