fbpx
Zoeken
Onze Uitgevers
Rosanne Zijerveld-Bader
Nick van Baaren
Max Brandt
Nieuwegeinse Beursvloer levert weer mooie matches op
27 oktober 2022 | 2 minuten lezen

Ongeveer zeventig deelnemers kwamen donderdag 20 oktober jl. voor de Nieuwegeinse Beursvloer naar het ROC Midden Nederland Horeca & Toerisme College. Na een afgelaste en een digitale editie was het hoog tijd voor een fysieke versie.

Er werd veel genetwerkt, er werden contacten gelegd en bovenal werden er veel matches gesloten. De eindstand kwam uit op 49 matches met een totale maatschappelijke waarde van maar liefst € 267.730,-! Ook zijn er veel contacten gelegd om in de komende weken nog tot een match te komen.

Burgemeester kookt voor Reinaerde Lijsterbes
Burgemeester Backhuijs opende met het luiden van de schoolbel officieel de Beursvloer en al snel werden de eerste matchformulieren bij notaris Sutter en accountant Witteveen ingeleverd. De eerste match was voor Marjolein Buurman van Kamers met Aandacht en Wilma Bloem van het Oosterlicht College. Vanzelfsprekend ontkwam ook burgemeester Backhuijs niet aan een mooie match. Hij gaat op het ROC Midden Nederland Horeca & Toerisme College koken voor cliënten van Reinaerde Lijsterbes.

Foto’s matches
Van alle matches heeft Fototeam K&M een mooie foto gemaakt. Binnenkort zijn deze te zien op de website van Samen voor Nieuwegein, www.samenvoornieuwegein.nl. Ook worden de foto’s, samen met de matchformulieren, nagestuurd naar alle betrokken deelnemers.

Over Samen voor Nieuwegein
Sinds 2010 werkt Samen voor Nieuwegein aan haar passie; een hechtere samenleving door in de lokale gemeenschap verbindingen te leggen tussen bedrijven en maatschappelijke organisaties. De beursvloer vormt daarin een belangrijk onderdeel maar ook NLdoet en diverse partnerevents waarin belangrijke thema’s worden besproken, passen daarbij.

OntwikkelingenHoreca & RecreatieEventsLekstroom