fbpx
Zoeken
Onze Uitgevers
Rosanne Zijerveld-Bader
Nick van Baaren
Max Brandt
Stuurlui viert jubileum en breidt dienstenpakket uit
20 juni 2024 | minuten lezen

Stuurlui viert feest, want het bedrijf bestaat tien jaar! Daarnaast meldt Stuurlui dat het haar dienstenpakket heeft uitgebreid met low-code websites.

Stuurlui is specialist in het ontwerpen, bouwen en onderhouden van zowel complexe maatwerk websites voor grote organisaties als eenvoudige websites voor het mkb. Ze staan bekend om hun maatwerkprojecten voor bijvoorbeeld de gemeente ‘s Hertogenbosch, Brandweer Nederland of website van het jaar 2023 Laura’s Bakery), maar sinds kort hebben ze het dienstenpakket uitgebreid met low-code websites.

Low-code is de perfecte oplossing voor bedrijven die op zoek zijn naar een snelle, betaalbare en eenvoudig te beheren website, zonder concessies te doen aan kwaliteit. De low-code websites van Stuurlui worden gebouwd op een gestandaardiseerd framework dat flexibel genoeg is om volledig te worden aangepast aan de unieke huisstijl en wensen van onze opdrachtgevers.
‘Wat low-code zo interessant maakt, is dat we onze uitgebreide kennis en ervaring van tien jaar aan maatwerkprojecten direct kunnen toepassen op onze low-code oplossingen, waardoor we hoge kwaliteit, veiligheid en een snelle oplevering kunnen garanderen’, aldus Sander Kartman van Stuurlui. ‘Door de toevoeging van low-code aan ons aanbod, zetten we een stap dichterbij onze visie waarin we vinden dat iedere organisatie een duurzame en hoogwaardige website verdient die helpt bij hun digitale groei.’

Utrecht