fbpx
Zoeken
Onze Uitgevers
Rosanne Zijerveld-Bader
Nick van Baaren
Max Brandt
Tijdcapsule vorm startschot bouw RAB Utrecht
22 april 2022 | 2 minuten lezen

Op woensdagmiddag 13 april heeft directeur Jan Jacob Rab een tijdcapsule ingegraven op de plek waar straks het nieuwe bouwcenter Utrecht – De Meern zal verrijzen. Deze handeling vormde het startsein voor de bouw van het magazijn mét drive-through en showroom van maar liefst 6600m2, dat door Kwakkenbos BV gebouwd zal worden en volgens planning eind 2022 haar deuren zal openen.

De tijdcapsule werd gevuld met artikelen uit het eigen assortiment van het toekomstige bouwcenter. Ook een mondkapje en woorden van het personeel werden toegevoegd. Zo werd het niet alleen een symbolisch geheel, maar is er letterlijk geschiedenis geschreven door de toekomstige vinder een inkijkje te geven in de manier van bouwen én leven van nu.

De RAB Groep is een Texels familiebedrijf waarvan het hoofdkantoor gevestigd is op Texel. Kwakkenbos BV uit Harmelen, dat mag tekenen voor de bouw van het nieuwe bouwcenter, is eveneens een familiebedrijf. ‘We bouwen hier vóór een familiebedrijf, dóór een familiebedrijf, dat geeft een extra bijzondere dimensie aan het geheel’, aldus Michel Kwakkenbos van Kwakkenbos BV. ‘Met het moderne ontwerp inclusief zonnepanelen en veel aandacht voor de groene inpassing sluit het project mooi aan in de omgeving én bij de kernwaarde duurzaamheid van Kwakkenbos BV.’

Bouw & VastgoedAannemersbedrijfUtrechtWoerden